- 4,706
- 4,594
- 113
Para istemeyin kral dm den ben atacagima zaten atıyorumDm bakar mısınız dostum rica etsem
Para istemeyin kral dm den ben atacagima zaten atıyorumDm bakar mısınız dostum rica etsem
İy 2.5 üst zor değil mi kralDoğru göz kalıyor sonra dost sende haklısın ama onerdigim maça salla biseylerde tskipliyek
Çekim için yazdım dostum benPara istemeyin kral dm den ben atacagima zaten atıyorum
2.0 şuan zaten dostİy 2.5 üst zor değil mi kral
Abi Pana maçı ilk yarı gol nasıl düşünürsen tabi 🙂İy 2.5 üst zor değil mi kral
Penaltı verdi abi2.0 şuan zaten dost
2.1 oldu dostİy 2.5 üst zor değil mi kral
Pen depR.sociedad maçına vur kaari 2.5 üst iy @Mafiaso
Maclar baslamadı biliyorum 2-0 mıs cidden kilitde ama mac2.0 şuan zaten dost
Abi enerjinle getirdin maçı 5 dakikada2.1 oldu dost
2 1 oldu la tüü alamadan attilarMaclar baslamadı biliyorum 2-0 mıs cidden kilitde ama mac
Bence bı gol daha olur dep gol lazım pen olduğuna göre saldırıyor dep ufak salla sallicaksanMaclar baslamadı biliyorum 2-0 mıs cidden kilitde ama mac
Biz cikarticaksiniz dedik çıkartmayın diye yazayım bak bakalım cikiyormu sezoMaç hareketli zaten çıkmaması acayip olurdu
Pana maçı ilk yarı gol nasıl öneri abiBiz cikarticaksiniz dedik çıkartmayın diye yazayım bak bakalım cikiyormu sezo
👏😂😂😂Biz cikarticaksiniz dedik çıkartmayın diye yazayım bak bakalım cikiyormu sezo
Orada dep dengesiz sevmiyorumPana maçı ilk yarı gol nasıl öneri abi
İy sıradaki gol fener yada fener iy 1.5 ustFenerde başladı tekrardan olurmu 1.5 acaba