- 50,256
- 23,601
- 113
Fener maçı ya 2-1 ya 3-1 yenecek
Talisca el nesry görevi görür kafa golü var gibiTek sıkıntı nessry cezalı yoksa varya efsane olurdu
Konu açınca millet boş boş konusuyor kanka git 5k at baska siteden 10cs yap 4.5k ile falan 10cs gelirse 500 kâr fener yenerse 500+ %20 kayip bonusu kâr ama anlatamiyorsun bunu milleteHolideymis özel alinir ha aslinda böyle özeller daha iyi bence
2k da ben vurdum bol şansKonu açınca millet boş boş konusuyor kanka git 5k at baska siteden 10cs yap 4.5k ile falan 10cs gelirse 500 kâr fener yenerse 500+ %20 kayip bonusu kâr ama anlatamiyorsun bunu millete
Aynen öyle benim gecen kasa vardi dagittim özellere hep 3 4 mac 5 10 oran hepsi yatti böyle tekli her türlü dhaa iyi hiç 10 çifte işine girmesen bile en basitinden 1k basan normalde 1650 aliyon simdi 2k alican az degilkiKonu açınca millet boş boş konusuyor kanka git 5k at baska siteden 10cs yap 4.5k ile falan 10cs gelirse 500 kâr fener yenerse 500+ %20 kayip bonusu kâr ama anlatamiyorsun bunu millete
Bol şansGörsel iletmiyorum özel oran olduğu icin 3 arkadastan aldım 15 e 30 bekliyoruz
Sana da bol şans Kral2k da ben vurdum bol şans
Aga sen vurduysan biraz sikinti puahha2k da ben vurdum bol şans
Fenerliyim yatacağımı bilsem vururum 😂Aga sen vurduysan biraz sikinti puahha
Bol şans dostGörsel iletmiyorum özel oran olduğu icin 3 arkadastan aldım 15 e 30 bekliyoruz
Bol şans dostumGörsel iletmiyorum özel oran olduğu icin 3 arkadastan aldım 15 e 30 bekliyoruz
Bizim tekali her maca fener 3 4 fark kazanir aliyor daha tuttugunu gormedim gecen bize aldirdi zar zor rizeyi yendi puahhahaFenerliyim yatacağımı bilsem vururum 😂
ZuauhshahahaBizim tekali her maca fener 3 4 fark kazanir aliyor daha tuttugunu gormedim gecen bize aldirdi zar zor rizeyi yendi puahhaha
Bol şanslarGörsel iletmiyorum özel oran olduğu icin 3 arkadastan aldım 15 e 30 bekliyoruz
Rize 2-0 yenerken 5k salladim fenere 2-1 ken 10 daha atiyordum atana kadar kırmızı yedi rizeBizim tekali her maca fener 3 4 fark kazanir aliyor daha tuttugunu gormedim gecen bize aldirdi zar zor rizeyi yendi puahhaha
Hee hatirliyom bende almistim baya iyi orandan 3.4 falan zar zor zarari cikarttik 3 fark atarina da vurmustuk diyeRize 2-0 yenerken 5k salladim fenere 2-1 ken 10 daha atiyordum atana kadar kırmızı yedi rize
4 tanede direk olmus ha o macta yani 3 fark yense supriz olmazdi hele 9 kisi kaldiktan sonraHee hatirliyom bende almistim baya iyi orandan 3.4 falan zar zor zarari cikarttik 3 fark atarina da vurmustuk diye