- 22,539
- 11,664
- 113
Teşekkürler dostum kesene bereket olsun3-4 arkadasa ulasacagim dostlar biraz işim var halledeyim
Teşekkürler dostum kesene bereket olsun3-4 arkadasa ulasacagim dostlar biraz işim var halledeyim
Harbi son dakika karşı karşıya mı kaçırdı Allah bin kere belasını versin yaSon dk karsi karsiya bombos kacirdi jojo gitti
Kesene Bereket Kral3-4 arkadasa ulasacagim dostlar biraz işim var halledeyim
Ayağından çok açtı topu beyinsizHarbi son dakika karşı karşıya mı kaçırdı Allah bin kere belasını versin ya
Mustafa kadar bomboş bir topçu yokHarbi son dakika karşı karşıya mı kaçırdı Allah bin kere belasını versin ya
Ya Böyle bir şey olamaz ya ulan Dedik cebimize üç beş kuruş girsin o da gittiAyağından çok açtı topu beyinsiz
Maalesef bende tek özel oran aldım onda da patladım sağlık olsunYa Böyle bir şey olamaz ya ulan Dedik cebimize üç beş kuruş girsin o da gitti
La adama bela okuma genc zaten penaltiyi o aldi hic yoktan pozisyona girdiHarbi son dakika karşı karşıya mı kaçırdı Allah bin kere belasını versin ya
Allah belasını versin özel Orhan aldık 6'da bari 500 cebimize girecekti onu da atmadı namussuz yaMustafa kadar bomboş bir topçu yok
Sadece super kupada gol attı diye oynuyor başka da bisey yok ondaMustafa kadar bomboş bir topçu yok
Allah onun belasını versin lan biz burada can çekişiyoruz bir gol atsaydı ne olurdu sanki😄😄😄La adama bela okuma genc zaten penaltiyi o aldi hic yoktan pozisyona girdi
Maalesef öyle dostum bir Galatasaraya gol attı diye topçu ilan ettilerMustafa kadar bomboş bir topçu yok
Futboldan şu şekil anlamayacaksın 🤣🤣 ağzı olan konuşuyorSadece super kupada gol attı diye oynuyor başka da bisey yok onda
Hayırdır?Futboldan şu şekil anlamayacaksın 🤣🤣 ağzı olan konuşuyor
18 yaşında sen napıyodunSadece super kupada gol attı diye oynuyor başka da bisey yok onda