- 7,518
- 5,101
- 113
Juve setuba maçına oynadım 0 - 0 bitti
Aris maçına oynadım 0 - 0
Roma maçına oynadım oda 0 - 0
Bune lan iyice şike oldu herşey
6 takimdan 1 gol cikmaması normal yani 😁Hepside altlık maçlar zaten kardeşim ne sikesi
Ona bakarsan dünyada bir haftada yüzlerce maç 0-0 bitiyor neyse haklısın iyi geceler6 takimdan 1 gol cikmaması normal yani 😁
Bir dahaki alacagin bahsi sole 0 0 mac sonucu alalim dost sevaba girersinJuve setuba maçına oynadım 0 - 0 bitti
Valla aldigim maclari alt oynayin banko 😁Bir dahaki alacagin bahsi sole 0 0 mac sonucu alalim dost sevaba girersin
pişman olmaya gerek yok reis. Kimse bozmazdı o durumda o yüzden üzülme16 maça 1.5 üst oynayıp 2000 attım . Tottem evinde 0-1 yenildi dakika 5 de yedi öyle bitti göz göre göre 51 k gitti bozdurmadim da kuponu illa olur diye
2 gol cikar en kotuBu maça oynadim beyler bakin gorun buda golsuz gececek isteyen direk alt bassin banko 😁
O kadar tilt olmussan ara var king her aldiginn yatar yoksaBu maça oynadim beyler bakin gorun buda golsuz gececek isteyen direk alt bassin banko 😁
ne maçı herşey sıfır anasını herşey herşey herşey 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 00 0 0Juve setuba maçına oynadım 0 - 0 bitti
Komple birakicam ne arasi 😁O kadar tilt olmussan ara var king her aldiginn yatar yoksa![]()