- 6,416
- 2,549
- 113
Bol şanslarBu günkü macera kuponlar yüksek risk içerir çırpındıkça batıyoruz.. Ekli dosyayı görüntüle 39246 Ekli dosyayı görüntüle 39246 Ekli dosyayı görüntüle 39248
Valla başkan recife gece 1 gol daha atsa kasa 1000 di atmadılar diğer kuponlarda yattı bu günde böyle olsun dedikBol şanslar
Recife atmadı bi gol daha atsa 1000 tl gelecekti deli etti beni gece 2 inci penaltı golünden sonra kaleye gitmedi 20 dk uzatmalarla birInşallah bugün gelir .Hep umutsuz konuşuyorsun. Bugün umutlu ol .Kesin gelmez gibi konuşma .Kesin gelir de Artık![]()
Gelir knki bu sefer inşInşallah bugün gelir .Hep umutsuz konuşuyorsun. Bugün umutlu ol .Kesin gelmez gibi konuşma .Kesin gelir de Artık![]()
düzeltildi dostum Bol şans Güzel maceraİlk kuponu ikikere atmışım pardon @Shellac düzeltebilirmisin 2 tane attığımı başkan
Farkettim. 2 0 la uyandırdı beni biraz takip ettim olmadı. Sağlık olsun önümüzdeki maçlara artıkRecife atmadı bi gol daha atsa 1000 tl gelecekti deli etti beni gece 2 inci penaltı golünden sonra kaleye gitmedi 20 dk uzatmalarla bir
Sağlık olsun üstad yüzün güler bugün inşallahValla başkan recife gece 1 gol daha atsa kasa 1000 di atmadılar diğer kuponlarda yattı bu günde böyle olsun dedik
İnş başkanSağlık olsun üstad yüzün güler bugün inşallah