Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Macavip 250 TL Deneme Bonusu

emirycc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
27
28
Bonus talep çalışmıyor destek ölü

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
delırdınızmı la anasını bellıyorsunuz rtplerın 250 alcam diye kotayı doldurup komple sıtelerı zengın edıyorsunuz cevrım ıcın 300 tllık ınternet gerekıyor 250 cekıyorsunuz oda yuzde 1 sansla ben bu beyınsızlıgınıze laf edıyorum benı delırten beyınsızlıgınız inatla alıyorsunuz allah kafasını kullanamayana pıslık yagdırır valla yagıyo kafanıza ne dıyım daha size

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
delırdınızmı la anasını bellıyorsunuz rtplerın 250 alcam diye kotayı doldurup komple sıtelerı zengın edıyorsunuz cevrım ıcın 300 tllık ınternet gerekıyor 250 cekıyorsunuz oda yuzde 1 sansla ben bu beyınsızlıgınıze laf edıyorum benı delırten beyınsızlıgınız inatla alıyorsunuz allah kafasını kullanamayana pıslık yagdırır valla yagıyo kafanıza ne dıyım daha size
La oğlum burda ne işin buda senin kafasızlığın. Kaybol

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
483
100
43
Ekleme yapmıyorlar bu srfzler. Yorgunluk var otomatik eklenecek falan fistan diye oyaliyorlar.

Em1r13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
227
70
28
250 çekimden sonra 245 bakiyeyi silmediler onuda çektim ödedi

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ben üye olmadım bu arada millet iyi yapıyor 😂😂😂
siz kafayı yemıssınız sıtelerı zengın edıyonuz herkesın parasıyla alemlerde yıyorlar bırak emekcı kumarbaz kardeslerımız gunu kurtarsın sıtelere kalacagına