- 391
- 86
- 28
Senin ne işin var lan o zman burdabunları alan ac kopeklerden beterdir vallahi
Senin ne işin var lan o zman burdabunları alan ac kopeklerden beterdir vallahi
Yarım saat oldu canlıda bekletiliyorum dalga geçiyorlarBonus talep çalışmıyor destek ölü
Sıra nerde yazıyor lakanka 32deyim şuan sıra bekliym ben nası yok
Sahte bir arayüz sahte bir site dahaParked Domain name on Hostinger DNS system
Parked Domain name on Hostinger DNS systemmacavip100.com
Canlı destekten talep ediyorsunuz.
20 katı çevrim --> Min-Max 250 ( YATIRIMSIZ )
Ekli dosyayı görüntüle 801246
Lisanslı siteSahte bir arayüz sahte bir site daha
La oğlum burda ne işin buda senin kafasızlığın. Kayboldelırdınızmı la anasını bellıyorsunuz rtplerın 250 alcam diye kotayı doldurup komple sıtelerı zengın edıyorsunuz cevrım ıcın 300 tllık ınternet gerekıyor 250 cekıyorsunuz oda yuzde 1 sansla ben bu beyınsızlıgınıze laf edıyorum benı delırten beyınsızlıgınız inatla alıyorsunuz allah kafasını kullanamayana pıslık yagdırır valla yagıyo kafanıza ne dıyım daha size
Ben baglanamafımEkleme yapmıyorlar bu srfzler. Yorgunluk var otomatik eklenecek falan fistan diye oyaliyorlar.
saane la sızın rtplerınız normal oyuncuları etkılıyo burda olcam tabiLa oğlum burda ne işin buda senin kafasızlığın. Kaybol
Ne boş konustun ne kral sabahtan berisaane la sızın rtplerınız normal oyuncuları etkılıyo burda olcam tabi
Ben üye olmadım bu arada millet iyi yapıyor 😂😂😂saane la sızın rtplerınız normal oyuncuları etkılıyo burda olcam tabi
Canını yakmışlar onun belli kdkslNe boş konustun ne kral sabahtan beri
Yalancıyı gondiklesinler mi250 çekimden sonra 245 bakiyeyi silmediler onuda çektim ödedi
siz kafayı yemıssınız sıtelerı zengın edıyonuz herkesın parasıyla alemlerde yıyorlar bırak emekcı kumarbaz kardeslerımız gunu kurtarsın sıtelere kalacagınaBen üye olmadım bu arada millet iyi yapıyor 😂😂😂
He tmmsiz kafayı yemıssınız sıtelerı zengın edıyonuz herkesın parasıyla alemlerde yıyorlar bırak emekcı kumarbaz kardeslerımız gunu kurtarsın sıtelere kalacagına
Yav he he inandıkLisanslı site