- 4,075
- 2,373
- 113
3 er k sporda ulaşamazsın. Ya rulet oyna ya 2 lı kombine All-in yap3k 3k spor mu gitsem yoksa şansa rullete siyah yada kırmız ya mi bassam akıl verin![]()
Ağa bj sıkıntılı hileli masaya gelsek gümBj bas 10k
gir immersive 2nd12 3nd12 bas 5k 5k 2 round 20k yap ben olsam aynı şekil 3 el üst üste yaparım immersivede genelde üst sayılar geliyor çoğunlukla3k 3k spor mu gitsem yoksa şansa rullete siyah yada kırmız ya mi bassam akıl verin![]()
roullette siyaha bas 10k3k 3k spor mu gitsem yoksa şansa rullete siyah yada kırmız ya mi bassam akıl verin![]()
30k yaparsan bizide goruyon demiBen gidiyorum eğer dönmez sem bilin kasa 0
1.50 oran dan 3 4 adımda 30 k olur zaten ruletle falan uğraşma3k 3k spor mu gitsem yoksa şansa rullete siyah yada kırmız ya mi bassam akıl verin![]()
Tenis geçerliyse kaçırma %100 gelir oran kaç olursa olsun Yüksekten almaya bakAviator un vereceğini bilsem 2 2 k basar 5 de bozarım
1.80 yada 1.85 arası basketbol yap %90 30K ya ulaşırsın yada lıghten rulet oynaSelamün aleyküm betgit promo yapmış neyse bende cebimdeki son para ile atladım bir kat yap çek sandım minimum maksimum 30 k dedi destek fakat tg ve sitede cevrimsiz evet ama minimum maksimum yazmıyor kasa 10 k oldu ben bunu nasıl 30 k yaparım cepteki son 1500 TL yi attık siteye Ekli dosyayı görüntüle 792085