- 5,093
- 2,612
- 113
Aga
14 mesajın kalmış artık bir roll acarsinO borç daha erken biter zaten kumara atıyor sun
En azından faydalı yyere gider
Ne aga14 mesajın kalmış artık bir roll acarsin
30kMaaşım 30k ne kadar keserler?
Aynen arkadaş gel apoya şiir oku dedi mecliste... saçıllalım dedi asdadsasdasdBence senin hainlikten kanin bozulmus
Teröriste terörist diyemiyorsun ülkede isteAynen arkadaş gel apoya şiir oku dedi mecliste... saçıllalım dedi asdadsasdasd
hainlik ağır itham... dilinize doladınız.. şimdi apo gel bize dola diye geziyor büyükleriniz. hain diceksen birine yukardakilere demen lazımSiyasete girmeyin. sadece hadsize haddini bildirdim.
Bunlarda mağdur arkadaşım. Bi AB'ci oldular, bir ABD'ci, Bir Ruscu, Bir ara hocaefendi diceksiniz diye gezdiler fetö için, bir pkklı, yarın nolcaklarını kendileri de bilmiyor. Bi ara Müslüman kardeş oldular, baktılar cep dolmadı kardeşim Sisi oldular.... Saraydan talimat lazım... Yani akpliyle dalaşmaya gerek yok. Yarın reis isterse Japonda olurlar. Türk hariç her şey olabilirler...Teröriste terörist diyemiyorsun ülkede iste
Cahil gurabalar yüzünden,millet çekiyor
Ne yazdığını kendin anladinmi103 yıl önceki medeniyetinize donmedikce bozuk kaset gibi hep başa Sarar dururuz. şuan yazışma yaptığımız platformun serbestliği yoğunluğu bile 103 önce serbest edildi. Recep Tayyip Erdoğan'ı bende sevmiyorum. Ama bu millete yaptığı tek iyilik hafıza odası görevidir. Alice harikalar diyarında hikayeleri yalanları değil gerçek geçmişimizi gerçek atalarımızı bize hatırlatti. şuan yeryüzündeki bütün haramlar demokratların sayesinde var ve buda insanlar arasında düşmanlığa ve ihtiraslara cinayetlere tüm çirkinliklere sebep olmaktadır.
Fetö da öyle diyordu, İngiltere iltica etmiş fesli deli de öyle diyordu. Arkadlarında kimler olduğu belli...103 yıl önceki medeniyetinize donmedikce bozuk kaset gibi hep başa Sarar dururuz. şuan yazışma yaptığımız platformun serbestliği yoğunluğu bile 103 önce serbest edildi. Recep Tayyip Erdoğan'ı bende sevmiyorum. Ama bu millete yaptığı tek iyilik hafıza odası görevidir. Alice harikalar diyarında hikayeleri yalanları değil gerçek geçmişimizi gerçek atalarımızı bize hatırlatti. şuan yeryüzündeki bütün haramlar demokratların sayesinde var ve buda insanlar arasında düşmanlığa ve ihtiraslara cinayetlere tüm çirkinliklere sebep olmaktadır.
Arkadaş, ülkesine düşman adam ne bilgisi vercek Allah aşkınaKonu amacını asmasin muhabbet konusu açın oradan sizi bilgilendireyim. Tarafsız parti tutmuyorum size Allah rızası için merak ettiğiniz herşeyi cevaplandırayim.
Bu çok iyiKeşke haberi dikkatlice okusaydınız. Maaş ne kadar yükselirse haciz oranı artacak diyor.
Taslak metin yasalaşırsa gelire göre şu oranlarda haciz uygulanabilecek:
a) Geliri net asgari ücret kadar olanlar için gelirinin onda biri.
b) Geliri net asgari ücretin iki katına kadar olanlar için gelirinin onda ikisi.
c) Geliri net asgari ücretin üç katına kadar olanlar için gelirinin onda üçü.
ç) Geliri net asgari ücretin beş katına kadar olanlar için gelirinin onda dördü.
d) Geliri net asgari ücretin yedi katına kadar olanlar için gelirinin onda beşi.
22.104 x 7 = 154.728 TL maaş alan bir kişinin aldığı ücretin yarısı 77.364 TL üzerine haciz konulabilecek. (Mevcut uygulamada en fazla (1/4 ‘i olan 38.682 TL kesilebilmekte)
e) Geliri net asgari ücretin dokuz katı ve fazla olanlar için gelirinin onda altısı
2 doğrunun içine onlarca yanlış sıkıştırmış sin. Yanlış düşünüyorsun.Arkadaş, ülkesine düşman adam ne bilgisi vercek Allah aşkınaBen sana bilgi vereyim, sen buna odaklan.
Maide 38'de:
Yaptıklarına bir karşılık ve Allah’tan caydırıcı bir müeyyide olmak üzere hırsız erkek ile hırsız kadının ellerini kesin. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
SAyısız günahla ilgili, Allah 40'a yakın ayette tevbe edin derken, hırsızlıkta direk el kesin diyor... Sıfır törelans, sonra kendilerinin müslüman olduğunu iddia eden ki bunların yüzde 85'i Kur'an okumamış kekolar.... Çalıyor ama çalışıyor diyip bir hırsıza oy verip sevaba girdiğini sanıyorsaşimdi bu adamlardan ne hayır gelicek..
Bu mallar ahirette hesap verirken, Allah, ben el kesin dedim, siz hırsıza oy verdiniz dese, Allah'a ezanı sustaramazsın dicek kadar ileri düzeyde kafayı sıyırmış manyaklar.. İşte ortada bir hain varsa bunlardır... Sen şimdi bu kafaya yakın bir izlenim yaratmış biri olarak kimseye bir bilgi vericek durumda değilsin. Önce bir Kur'an oku gel. Zaten ondan sonra bakış açın gelişir...