- 14,990
- 11,359
- 113
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Eywallah agamGeçmiş olsun kral
Icran varsa e devlete icra yaz icralık dosyalarına bak , tek tek ara , 56 maaşın var demekki 4 te 1 i kesilirBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Tek tek hepsini mi aramam gerekiyor başka bir yerden alındığı gözükmez mi aga uyaptan falanIcran varsa e devlete icra yaz icralık dosyalarına bak , tek tek ara , 56 maaşın var demekki 4 te 1 i kesilir
Çalıştığın yerin insan kaynaklarına sorsan daha hızlı dönüş alırsınTek tek hepsini mi aramam gerekiyor başka bir yerden alındığı gözükmez mi aga uyaptan falan
Uyapa bakTek tek hepsini mi aramam gerekiyor başka bir yerden alındığı gözükmez mi aga uyaptan falan
Hepsini aramana gerek yok. Taraflar kisminda senin adin borclu firmanin adi ve 3. Olarak isyeri adin yazan almistir. Hangisinde isyeri adin varsa o durTek tek hepsini mi aramam gerekiyor başka bir yerden alındığı gözükmez mi aga uyaptan falan
Muhasebe görürBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
uyaptan görünür acık icra dosyası varsa evrak kısmından kontrol etBeyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Sorayım bi onlara teşekkürMuhasebe görür
Bilmeme şamsı yok anında görürSorayım bi onlara teşekkür
Kurye idi en son14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin
Mitte calisiyor demekkiKurye idi en son
Bonus varsa paylaşın14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin
Uyaptan icra dosyalarına girip evrak kısmından haciz maaş hesabına bloke konulduğuna dair evrak oluyor onu bulup bakabilirsin hangisinin yaptığına.Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Aynen aynen memurum fjsldllsjfaldj14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin