Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hacizi

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,824
2,222
113
Geçmiş olsun kanka inşallah çözülür

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
Beyler Maaşım Yattı 14k kesinti yapılmış hangi firma almış onu nasıl öğrenebilirim maaş bodrosundan öğrenildiğini biliyorum ama şuanda sistem çökük durumda kimin bu parayı aldığını nasıl öğrenebilirim
Icran varsa e devlete icra yaz icralık dosyalarına bak , tek tek ara , 56 maaşın var demekki 4 te 1 i kesilir

Captain77

Never back down
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,341
1,200
113
uyaptan görünür acık icra dosyası varsa evrak kısmından kontrol et

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
14k kesinti olduysa maas 56 60k arasidir. Demekki devlet memuru adam oyle her istedediginde muhasebeye ulasamaz mail vs isleri var. Zaten buraya sorduguna gore ya ulasamadi yada soramiyor adam utanmistir benim maasim hangi icraya kesildi diye sormaya. Bos yapmayin bonus varsa paylasin
Kurye idi en son

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,189
5,559
113
Bonus varsa paylaşın :D

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
Uyaptan icra dosyalarına girip evrak kısmından haciz maaş hesabına bloke konulduğuna dair evrak oluyor onu bulup bakabilirsin hangisinin yaptığına.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Aynen aynen memurum fjsldllsjfaldj