http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı lumberjack / 3'lü Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Bol şanslar dost
Salladım valla bültene baktım işaretledim geleceğini düşünmüyorum maçlardan aşırı soğudum dün betparibu da kaybım vardı günlük frespin veriyor ondan çekim yaptım gelirse gelir diye şansa artık 3 lü kombine bilmek aşırı zor artık eskisi gibi değil eskiden 5 kupon yapardım en kötü 2 si gelirdi sorun bendemi diye bakıyorum herkes aynı hep kırmızı kuponlar

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,680
50,752
113
Salladım valla bültene baktım işaretledim geleceğini düşünmüyorum maçlardan aşırı soğudum dün betparibu da kaybım vardı günlük frespin veriyor ondan çekim yaptım gelirse gelir diye şansa artık 3 lü kombine bilmek aşırı zor artık eskisi gibi değil eskiden 5 kupon yapardım en kötü 2 si gelirdi sorun bendemi diye bakıyorum herkes aynı hep kırmızı kuponlar
Sorun sende değil dost kombine kupon bilmek dediğin gibi zorlaştı, benim de ayni 15 kupondan Max 3-4 tanesi geliyor he zararımı karşılıyor ama sonuç olarak genelde kayıp yani

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,548
6,486
113
Tebrikler dost