- 6,658
- 3,867
- 113
Salladım valla bültene baktım işaretledim geleceğini düşünmüyorum maçlardan aşırı soğudum dün betparibu da kaybım vardı günlük frespin veriyor ondan çekim yaptım gelirse gelir diye şansa artık 3 lü kombine bilmek aşırı zor artık eskisi gibi değil eskiden 5 kupon yapardım en kötü 2 si gelirdi sorun bendemi diye bakıyorum herkes aynı hep kırmızı kuponlarBol şanslar dost
Sorun sende değil dost kombine kupon bilmek dediğin gibi zorlaştı, benim de ayni 15 kupondan Max 3-4 tanesi geliyor he zararımı karşılıyor ama sonuç olarak genelde kayıp yaniSalladım valla bültene baktım işaretledim geleceğini düşünmüyorum maçlardan aşırı soğudum dün betparibu da kaybım vardı günlük frespin veriyor ondan çekim yaptım gelirse gelir diye şansa artık 3 lü kombine bilmek aşırı zor artık eskisi gibi değil eskiden 5 kupon yapardım en kötü 2 si gelirdi sorun bendemi diye bakıyorum herkes aynı hep kırmızı kuponlar
2 maç geldi biri ertelenmiş sporting maçıne oldu burası dostum
24 saatte sonuçlanmazsa iade olur gerisi eklenir2 maç geldi biri ertelenmiş sporting maçı
Aynen oynanmaz sa iade olur artık en kötü24 saatte sonuçlanmazsa iade olur gerisi eklenir
belki yatacaktı
her işte bir hayır vardır
Tebriklr