- 18,432
- 7,756
- 113
Tebrikler 300 ü bu tarafa gönderTeşekkürler 5300 çekim yaptım ilaç gibi geldi
Tebrikler 300 ü bu tarafa gönderTeşekkürler 5300 çekim yaptım ilaç gibi geldi
Tebrikler dosttTeşekkürler 5300 çekim yaptım ilaç gibi geldi
Ne yaptın benimde bakiye bir anda 200 e indi farketmedim 174 kadar düştü n'olacak simdi200 e sabitlendi bu ne lan 😀😀😀 bize mi denk geldi
Diger site hangisiYanlış bonusu almış olabilirsiniz, 500 tl ekliyor iki sitede 35 kat çevrim sonrası bakiye 2500 sabitliyor ben 1000 tl den yanlışlıkla 1 spin attım 4 k oldu 100 yatırdım 1 kat çevirdim 4k çektim
kasaları azaldı vurgun yapmaları lazımÇevrimden sonra maks eklenecek tutar 200 😂😂 ayıkmışlar çok çekim yapan olunca.Geçmiş olsun
Ekli dosyayı görüntüle 797821
1kingDiger site hangisi
Mail gelmıyor Uye olduk ama..
Yeni bonus falan almadık bra benim de bakiye 2.5 civarı falandı sıfırlandı proflile girdim 200tlye sabitlemislerdi söyle yorum atiyosaniz ss de atınYanlış bonusu almış olabilirsiniz, 500 tl ekliyor iki sitede 35 kat çevrim sonrası bakiye 2500 sabitliyor ben 1000 tl den yanlışlıkla 1 spin attım 4 k oldu 100 yatırdım 1 kat çevirdim 4k çektim
Kanıtlasana kardeş sana zahmet bi arkadaşım daha üye olacak verilerini caldirmak istemiyor bizim gibiValla iyi geldi 2.6k cekildi eyvallah paylaşana
Ben telefon doğrulaması için 30 saat falan bekledim hiç uğraşma dostum 35kat çevrim yani 17.500tl çevrim yapacaksın bonusta yazmıyor ama ondan sonra kimlik onay istiyor ondan sonra da yatırım istiyor 200tl için milleti dudukleyecekler yok şu kadar çektim yok bu kadar çektim diyenlere inanma hepsi dumenci kanıt istedim bakalım atabileceklermi (gerçi atsalar da inanmam siteyle bi bağlantıları oldukları için dümenden ödeme yapıldı diye yazı paylaşır bunlar)Bi Türlü E Posta Gelmediki Onaylayalım![]()
Hee O Zaman Hiç Uğraşmaya Gerek Yok Dost SağolBen telefon doğrulaması için 30 saat falan bekledim hiç uğraşma dostum 35kat çevrim yani 17.500tl çevrim yapacaksın bonusta yazmıyor ama ondan sonra kimlik onay istiyor ondan sonra da yatırım istiyor 200tl için milleti dudukleyecekler yok şu kadar çektim yok bu kadar çektim diyenlere inanma hepsi dumenci kanıt istedim bakalım atabileceklermi