Çekiminiz tarafımızca onaylanmış olup Finans Birimimiz tarafından hesabınıza gönderilmek üzere işlem sırasına alınmıştır. İşleminiz en kısa sürede sonuçlanacaktır.Kırk yılın başında 2 kupon üst üste koyup 444 ü 5300 yaptık amq olana bak
Ben birÇekiminiz tarafımızca onaylanmış olup Finans Birimimiz tarafından hesabınıza gönderilmek üzere işlem sırasına alınmıştır. İşleminiz en kısa sürede sonuçlanacaktır.
Sen hepten kaybettin kanksBen bir
Çakallık yapıp 5322 lira çekim talebi verdim 🤣🤣
İnş dostUmarım öderler beyler
La en fazla iptal eder 500 talep ederiz baktım güncelleme kıl tüy diyor bi kere trend grupta max 1000 çekimli deneme bonusundan 38k çekim talebi verdim gönderdiler amq 🤣🤣Sen hepten kaybettin kanks
Kanka bonusu hepten iptal ederlerse gelmezLa en fazla iptal eder 500 talep ederiz baktım güncelleme kıl tüy diyor bi kere trend grupta max 1000 çekimli deneme bonusundan 38k çekim talebi verdim gönderdiler amq 🤣🤣
İptal edip 500 verim bari 500 den olmayalımKanka bonusu hepten iptal ederlerse gelmez
Onlar iptal etti 500 e sabitledilerİptal edip 500 verim bari 500 den olmayalım
Yani olabilir daha önce başıma geldi tecrübe ettim her site yemiyor adamın dalgın olması lazım .dİptal edip 500 verim bari 500 den olmayalım
İyi bari direk çekim ver Rolling yapak gel diddiediOnlar iptal etti 500 e sabitlediler
Sabah oldu la yatıcam 2 gündür uyumadım 🤣🤣İyi bari direk çekim ver Rolling yapak gel diddiedi
Öğlen yaparız kısmet olursaİyi bari direk çekim ver Rolling yapak gel diddiedi
Bol şans kanka şimdidenÖğlen yaparız kısmet olursa