- 2,957
- 3,083
- 113
gereksiz o çok. kendi hesabıma para transferi yapıyorum yazınArkadaşlar biri yardımcı olabilir mi acaba. Ben bu beyana ne şekilde cevap vermeliyim?
gereksiz o çok. kendi hesabıma para transferi yapıyorum yazınArkadaşlar biri yardımcı olabilir mi acaba. Ben bu beyana ne şekilde cevap vermeliyim?
Kardeşim soğuk cüzdanı seç ondan sonra başka hesap de açıklama istese daha önce arkadaşım kripto ön satışına katıldı borç aldı ona verdiğim şuan geri ödeme de basit çok ònemli bisey deyil takılma o kadarTamam sen şakanı yaptın, ciddi olarak cevap verebilecek biri varmı acaba, rica etsem?.
Dostum bin tane konu var hastamısin 2020 deki konuyu aciyosunEyvallah.
Takılmaktan değil de, dediğin şekilde seçiyorum bu seferde böyle bilgiler istiyor. 😏Kardeşim soğuk cüzdanı seç ondan sonra başka hesap de açıklama istese daha önce arkadaşım kripto ön satışına katıldı borç aldı ona verdiğim şuan geri ödeme de basit çok ònemli bisey deyil takılma o kadar
Senin işin biraz zor kardeşim çok uğraştırırTakılmaktan değil de, dediğin şekilde seçiyorum bu seferde böyle bilgiler istiyor. 😏
Senin o ananı varya maymun evladı 5 yıl önceki konuyu mu buldunArkadaşlar biri yardımcı olabilir mi acaba. Ben bu beyana ne şekilde cevap vermeliyim?
Ben alamadımPromo Kod' u yazıp aktif etmeyi unutmayınız.Canlı destek baglanmaniza gerek yok.
Güncel link var mi