Canlı ekliyor amaAbi nasıl aldınız ekleme falan olmuyor @tadic bey yardım
1000tl yatır dıyor kralTamam toplam 6 kişi başkada yok site benim değil bide ben varım 7 kişi
Evet kurallar öyleymiş1000tl yatır dıyor kral
O anlamda değil dostNasıl 7 kişiden başka eklemw olmayacak mi
Dost ben anlamam o neyin 7 kişisi benide dahil et valla yaptığın ayıp idjdkdj benide ekle listeye kandil listesi mi ne listesi ise isteO anlamda değil dost
Yav knka herşeyden önce fenerliyim sende buna torpil yoksa başka sözüm yokDost ben anlamam o neyin 7 kişisi benide dahil et valla yaptığın ayıp idjdkdj benide ekle listeye kandil listesi mi ne listesi ise iste
al beni de listeye öyle bonus mu olurO anlamda değil dost
Dost ben anlamam o neyin 7 kişisi benide dahil et valla yaptığın ayıp idjdkdj benide ekle listeye kandil listesi mi ne listesi ise iste
Ne listesi üye olun canlı destek ekliyor bu arkadaşı ilgilendiren bir durum yokal beni de listeye öyle bonus mu olur
Ağa senide ilgilediren bir durum yokki ortadaNe listesi üye olun canlı destek ekliyor bu arkadaşı ilgilendiren bir durum yok
OkAğa senide ilgilediren bir durum yokki ortada
Kardeşim yazdım sana müsaitsen bakabilirmisinValla bende bilmiyorum dost mesaj sayın az ondan dm olmuyor telegram adresini ver bari
Sana yazdıgımda Canlı destek cevap veriyordu bonus alındı bu adama bana bonus ekle diye yazmaya gerek yoktu bilgi vermek istedim kabahatli oldukEkli dosyayı görüntüle 725815
Arkadaşi ilgilendiren bir durum yoksa sen niye adamı okeylemissin yazarım diye ne adamlarsınız ya komedi komedi