YazReis bonusu aldım 1000 tl yaparsam sana yazayım mi
YazReis bonusu aldım 1000 tl yaparsam sana yazayım mi
Tadic bende yazayım mı kral bonusu alınca..
Dm attım sana bakarmısın sana zahmet bi
Yine baglanmaya çalışıyorum canlı desteğe bu kezde cevap cıkmassa yazarım dostum saol@Saulalvarez yarın ekleme yaptircam kullanıcı adını atman yeterli
Baglanınca bana ekletirmisiYine baglanmaya çalışıyorum canlı desteğe bu kezde cevap cıkmassa yazarım dostum saol
Benide ekleyinTamam toplam 6 kişi başkada yok site benim değil bide ben varım 7 kişi
Baglanıyoruz 10 dk cevap verilmiyor sohbet kapanıyor dostumBaglanınca bana ekletirmisi
Bunlar nasıl almıs acaba bonsuuuBaglanıyoruz 10 dk cevap verilmiyor sohbet kapanıyor dostum
3 kişi yazdı telegram dan bana onlar 1000 yapmış yarın çektirmek onlaraCekim yapan oldumu 100 e 1000 @tadic
Çektircem onlara3 kişi yazdı telegram dan bana onlar 1000 yapmış yarın çektirmek onlara
Gece cekmi yokmu sitede3 kişi yazdı telegram dan bana onlar 1000 yapmış yarın çektirmek onlara
@Saulalvarez varda temsilciler konuşacaklar benim referansla geldiğini soylicekler öyle olması gerekGece cekmi yokmu sitede
Bonus eklendi kayıp yüksek ihtimal1 sen kaldın @Saulalvarez @derma
@Saulalvarez varda temsilciler konuşacaklar benim referansla geldiğini soylicekler öyle olması gerek
ref yasak haberin olsun sonra banlanma olayı olmasın@dermany Sende üye ol bonusu al 1000 yaparbilirsen yap senide adım başka yok kota doldu
Bol şanslarSon maça kaldı kupon gelirse 1200 kasa