Boşuna değil kardeşim sen 1000 TL yap yatırım yapmam ben vericem sana 100 TL onu yatırNboşa üye olduk ya
Boşuna değil kardeşim sen 1000 TL yap yatırım yapmam ben vericem sana 100 TL onu yatırNboşa üye olduk ya
Sonra 1000 çekersin benim 100 TL yi atarsınBoşuna değil kardeşim sen 1000 TL yap yatırım yapmam ben vericem sana 100 TL onu yatır
100 TL yatırım kardeşim canlı yanlış bilgi veriyor arama talebi et siteden Bora bey arayacak seniCanlıya sordum ne kadar cekçeksek o kadar yatırcakmısız güvenilirmi ki buna
100 yatırıma 200 cekersin onu demeye calışmıştır adamlar oraya yazılı kural koymuş sen hala bora bey diyorsun100 TL yatırım kardeşim canlı yanlış bilgi veriyor arama talebi et siteden Bora bey arayacak seni
3 çizginin üstüne dokunAranma talebi nereden
Baktım yok beni ara falan3 çizginin üstüne dokun
Var dost 3 çizgi var oraya dokunBaktım yok beni ara falan
Abi emin misin 100 tl yatırım olduğuna sadece çünkü canlı destek 1000 çekmek için 1000 yatırman gerekiyor diyor amaVar dost 3 çizgi var oraya dokun
Restbet betpas bonuslari gibi arkadaş doğru diyo 100 yatırıp 1000 de cekebilirsin site dümen yapmazsaAbi emin misin 100 tl yatırım olduğuna sadece çünkü canlı destek 1000 çekmek için 1000 yatırman gerekiyor diyor ama
ŞAĞWĞWÖSÖSÖDLEMSMDMD GECE GECE YARDIBora beyi işinden edeceksin
Üye oldum bana daha eklemedi deneme bonusunu , nasıl alacağız bilgisi olan?Ödpeğwösödödşeös
Canlı destekten talep ettim benÜye oldum bana daha eklemedi deneme bonusunu , nasıl alacağız bilgisi olan?
Sonuç ne oldu knka ekledimiCanlı destekten talep ettim ben
EvetSonuç ne oldu knka ekledimi
Ben kaybettimarkadaşlar oynayın 1000 TL yapın bana haber verin 5 kişi yapsın bana haber versin