- 1,232
- 677
- 113
Çekim yaptım diyenlerinki biraz kurgu gibi geldi gerçekten var mı çeken
bazen güncelleme falan yaparken araya kaynayabiliyor çekimler . çekim gerçekleşti ise ne mutlu sanaBende çektim de çekerken terlettiler. Çekim veriyorum sisteme düşmüyor düşmüyor diyip duruyorlardı 3 saat uğraşarak cektim
Paparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yanibazen güncelleme falan yaparken araya kaynayabiliyor çekimler . çekim gerçekleşti ise ne mutlu sana
telefonun şarjını kurtarmışsın dostPaparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yani
6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yanitelefonun şarjını kurtarmışsın dostD: D: AS
AS:
Neyine uğraştın dost problemmi çıkartıyorlar paparada6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yani![]()
yok aldım lecce maçına girdim oda atmadı şimdilik6 gün oldu cekeli ya ama kaç saat uğraştık benim gibi papara kullananlar almasın yani![]()
Sadece maksipapara ile çektiriyorlarNeyine uğraştın dost problemmi çıkartıyorlar paparada
Kardeşim bana mesaj atabilir misin özelden ben atamıyorum bir şey sormam lazim sanaPaparaya çektirdiler sadece onaysız papara açıp hallettik 200 e 140 şeklinde de bozum yaptık kazanç 90 yatirdigima pisman oldum yani
Naaptin cektinmi4 TL cıktı o 4 tl yide tek elde bastım sonuc bu kahretsinEkli dosyayı görüntüle 149830