Ödemez ya o çocukta ss atmadan inanmam tiryaki midir nedir çektim demiş ama şüpheli1 saati gecti ödemedi
Niye yalan söyleyelim çektik 15 dakkiada geldi bizeÖdemez ya o çocukta ss atmadan inanmam tiryaki midir nedir çektim demiş ama şüpheli
Bi benimkini yollamadilar ustune bakiyrmi erittiler 🤣🤣Niye yalan söyleyelim çektik 15 dakkiada geldi bize
TeşekkürlerOTOMATİK EKLİYOR
Tebrikler ikramiye kazandınız🤩1 saat 40 dkda ödeme geldi dostlar
Çekim versydin 500 dahaBi benimkini yollamadilar ustune bakiyrmi erittiler 🤣🤣
Belki bakiye dusurmuslerdirÇekim versydin 500 daha
Cekim verdim kalani sifirladim odemezler sandim ama gonserdiler. Garip site.Çekim versydin 500 daha
Valla bilmiyorum kado 3337 TL yaptım mega havale den çekim yaptım 15 dakikada geldi banaCekim verdim kalani sifirladim odemezler sandim ama gonserdiler. Garip site.
Yatırım yaptım bakiyemi sildiler çekim yapınca sikdiredin valahi bilahi dolandırıcı site enayilerin deneme bonusuyla cekin yatirmayin ben yatırdım slotlar açık diye kazancta yaptım gördünüz sikdi siz sikilmeyin kullanıcı adım baykola site sahipleri görüyorsa bu mesajı hesabıma ana parami iade etsinler reziler3500 yaptim,yanlislikla iban yerine kullanici id yazarak cekim verdim, bir iki saat sonra kontrol icin hesaba girdim bakiyeyi 1000 liraya dusurmuşler,deneme bonusuna bunu yapan kendi parasiyla oynayana ne yapmaz hesap ozetinde bile gorunmuyor 😂😂😂
Harbiden geldi kanka yanlış anlamada hiç ümit veren bi site değil farketmişsindir bol kazançlarNiye yalan söyleyelim çektik 15 dakkiada geldi bize