- 3,456
- 1,576
- 113
Demek sende site adamı çıktın 😁Anında eklendi
Demek sende site adamı çıktın 😁Anında eklendi
Ne alaka dostum oto eklendi mesaj sayıma bakarsan site elemanı olmadığı mi anlarsın ddDemek sende site adamı çıktın 😁
PuhahahaEklendi diyenler site adamıdır çekim verdim diyenler site sahibi 😁😁
Farketmez mesaj sayıyla bi işi yok bunun site adamısın sen 😁😂Ne alaka dostum oto eklendi mesaj sayıma bakarsan site elemanı olmadığı mi anlarsın dd
Tamam ben site adamıyım oldu muFarketmez mesaj sayıyla bi işi yok bunun site adamısın sen 😁😂
Biliyordum redkitTamam ben site adamıyım oldu mu
Site sahiplerininki 5 dakkada yatmış 😁😆çekimi gelen varmi
Yatsa ne olacak geri site sahibine vermişlerSite sahiplerininki 5 dakkada yatmış 😁😆
Patlicani daha çok severim bana şeftali yagiyorboşu boşuna uye olduk zaten gökten şeftali yağsa bize patlıcan düşer
Muzu yemiyorsan bana gönder çocuğumun beslenmesine koyayım kardeşPatlicani daha çok severim bana şeftali yagiyor![]()
Senin için ekmek ne ise benim için de muz temel ihtiyaç ,pazarlık konusu dahi yapamamMuzu yemiyorsan bana gönder çocuğumun beslenmesine koyayım kardeş
Ulan vali olmuşsun eyalet sahibi olmuşsun dediğine bak ,millet çekim veriyor sabahtan beriüye olduk talep ediyoruz desteğe yönlendiriyor o da bağlanmıyor boşa üye olduk şöyle boş boş siteleri paylaşmayın be kardeşim
Bana oto eklendi eklenmeyenler acaba ip çakışması miUlan vali olmuşsun eyalet sahibi olmuşsun dediğine bak ,millet çekim veriyor sabahtan beri
boş yapma çay yap ali kemal 🤣 🤣Ulan vali olmuşsun eyalet sahibi olmuşsun dediğine bak ,millet çekim veriyor sabahtan beri