- 2,552
- 721
- 113
Herkes çok gergin knk😂😂İstersen 10 defa gorme
10 defa ya yazayim
Ne olacak sanki
Sakin olun
Herkes çok gergin knk😂😂İstersen 10 defa gorme
10 defa ya yazayim
Ne olacak sanki
Sakin olun
Sorma ya ,Türkçenin zenginliğini nedense önce olumsuz yönde kullanıyoruz, adasimiz dahi bize tersHerkes çok gergin knk😂😂
Sorun Türkçe değil knk millet sıkıntıdan neye saracağını şaşırmış durumda😅Sorma ya ,Türkçenin zenginliğini nedense önce olumsuz yönde kullanıyoruz, adasimiz dahi bize ters![]()
Çekim sayfası bozuk yaptirmiyorSite açık beyler kupon yaptım demin
Ben de kupon yaptım 1 gole oynadım 3 gol çıktı 20dk oldu hâlâ sonuçlanmadıSite açık beyler kupon yaptım demin
Çekime kadar gelmeden elendik bilmiyorumÇekim sayfası bozuk yaptirmiyor
Maçın bitmesini bekle geçer inşallahBen de kupon yaptım 1 gole oynadım 3 gol çıktı 20dk oldu hâlâ sonuçlanmadı
İlk yarı bitince eklediler şükürMaçın bitmesini bekle geçer inşallah
Hangi oyunda oynadın ustat haftadır oynanmıyorBen lostbqhisten çekim yaptım ödendi yazısından sonra 45-1 saat sonra gönderdi
Hangi oyunÇekim verdim ödedi
Telefondan kayıt oldum. 333 TL hemen eklenmiş. Big bass bonanzada şansıma 7800 TL yaptım. Çekim talebinde bulundum.hangi hesaptan diye bir buton çıktı. Kullanıcı adımı yazdım. Onayladım. Sonra hesabımdaki bakiye 500 TL'ye düştü. Tekrar çekim yapmak için talepte bulundum. Ama IBAN yada banka gibi şeyler çıkmıyor. Yine kullanıcı adımı yazdım. Bakalım bekliyorum ne olacak diye![]()
333 TL Nakit Deneme Bonusu!
✨333 TL Deneme Bonusundan, üyelik gerçekleştirdikten sonra yararlanabilirsiniz.
✨Kayıt sonrasında bonus otomatik olarak eklenecektir
✨Deneme bonusu tüm alanlarda geçerlidir.
✨Aynı ip üzerinden kayıt olan kullanıcılar deneme bonusundan yararlanamaz.
✨333 TL bonusunuzu 10 katı yaptıktan sonra;(333X10=3333₺) olduğunda Havale yöntemi ile 500 TL çekim yapabilirsiniz.
✨ Deneme bonusu çekimlerinizi yalnızca Havale yöntemi ile yapabilirsiniz.
LOST GİRİŞ
Sonucu yaz knk bana çektirmiyorTelefondan kayıt oldum. 333 TL hemen eklenmiş. Big bass bonanzada şansıma 7800 TL yaptım. Çekim talebinde bulundum.hangi hesaptan diye bir buton çıktı. Kullanıcı adımı yazdım. Onayladım. Sonra hesabımdaki bakiye 500 TL'ye düştü. Tekrar çekim yapmak için talepte bulundum. Ama IBAN yada banka gibi şeyler çıkmıyor. Yine kullanıcı adımı yazdım. Bakalım bekliyorum ne olacak diye
Pardon karşim 🍀Adaş da böyle yaparsa vay halimize