- 17,304
- 19,008
- 113
Geceye 10 ar oranlı kupon çıkarıyoruz ve bu tartışmayı sonsuza kadar kapatıyoruzOle tabi ben senin dengin olamam çünkü benim klasman da değilsin puhhaa
Geceye 10 ar oranlı kupon çıkarıyoruz ve bu tartışmayı sonsuza kadar kapatıyoruzOle tabi ben senin dengin olamam çünkü benim klasman da değilsin puhhaa
Tmdir bu konuda paylasalim tüm losers kimin daha iyi olduğunu görsün o zaman puhhaa senden korkan senin gibi olsun hadi bakalımGeceye 10 ar oranlı kupon çıkarıyoruz ve bu tartışmayı sonsuza kadar kapatıyoruz
İlk maç başlama saatine kadar kuponu buraya at. Sabahta pilini pirtini toplayıp burayı terket, yaşamak için son şansın buTmdir bu konuda paylasalim tüm losers kimin daha iyi olduğunu görsün o zaman puhhaa sen korkan senin gibi olsun hadi bakalım
Sen sen ol bu hayatta büyük söz etme sonra pişman olursun soyliyim ben analize geçiyorum göreceksin en erken mac 2de başlıyor 1 gibi atarim ben puhaaİlk maç başlama saatine kadar kuponu buraya at. Sabahta pilini pirtini toplayıp burayı terket, yaşamayacak için son şansın bu
30 dk kala şöyle bir göz atarım bir yandan da lahmacunumdan bir ısırık alırım. Bu kadar yeterlidir benim içinSen sen ol bu hayatta büyük söz etme sonra pişman olursun soyliyim ben analize geçiyorum göreceksin en erken mac 2de başlıyor 1 gibi atarim ben puhaa
Ben senin gibi aciz değilim yaptığım bir is varsa mümkün mertebe özen gösteririm emek veririm sen lahmacunu nu yemeye devam et puhaa30 dk kala şöyle bir göz atarım bir yandan da lahmacunumdan bir ısırık alırım. Bu kadar yeterlidir benim için
Gideceksin burdan, son gecenin tadını çıkarBen senin gibi aciz değilim yaptığım bir is varsa mümkün mertebe özen gösteririm emek veririm sen lahmacunu nu yemeye devam et puhaa
Yaptığına şantaj derler, böyle aşka montaj derler. Öyle bi şarkı vardı o aklıma geldi 🤣@Kemal34 hep konu sahibi yakmis beni bak Konuya dostum allan ve barrios ta buna benzer mesajlar attılar bunlar montaj yapıyorlar nasil yapıyorlar hiç bir fikrim yok keske max alsaydık ama
Biz bizeyiz la yabancı yok, ne aldın ne verdiysen sorun yok. Nice makslara dostum, Tebrikler@Kemal34 hep konu sahibi yakmis beni bak Konuya dostum allan ve barrios ta buna benzer mesajlar attılar bunlar montaj yapıyorlar nasil yapıyorlar hiç bir fikrim yok keske max alsaydık ama
Montajmış kanka günahını alma adamın.Biz bizeyiz la yabancı yok, ne aldın ne verdiysen sorun yok. Nice makslara dostum, Tebrikler
ben max felan almadım valla @Mrlbra yaktı beni çok seviyor beni o yuzden arada bole sakalar yapiyor 10 bet demiş bide puhaaYaptığına şantaj derler, böyle aşka montaj derler. Öyle bi şarkı vardı o aklıma geldi 🤣
Kemalim yabancı yok sende bizdensin, gerçeği öğrenmede sakınca yok. Pastadan payını alacaksın sende 😂Montajmış kanka günahını alma adamın.
Hepinizi tek tek burdan göndermezsem bana da Erhan demesinler puhaaGideceksin burdan, son gecenin tadını çıkar
Neler oluyor dost ben suriKemalim yabancı yok sende bizdensin, gerçeği öğrenmede sakınca yok. Pastadan payını alacaksın sende 😂
La montaj derken bile erhanım gerçeği söylemişssin 😀@Kemal34 hep konu sahibi yakmis beni bak Konuya dostum allan ve barrios ta buna benzer mesajlar attılar bunlar montaj yapıyorlar nasil yapıyorlar hiç bir fikrim yok keske max alsaydık ama kazandık gene bi 30k ama oda yetmiyor
Ben iyi bir kumarbazim yıl oldu slotta 10 betten farm yapmıyorum beni bilenler zaten pragmatic oynamadığımi bilmesi lazim egt dışı slot oynamam hayattaBiz bizeyiz la yabancı yok, ne aldın ne verdiysen sorun yok. Nice makslara dostum, Tebrikler
Ah sizin şu benzemez kimse sana şarkısıyla başlayıp; elveda ben gidiyorum şarkısıyla biten sözlerinizHepinizi tek tek burdan göndermezsem bana da Erhan demesinler puhaa
Bak sen şunların işine ya haylaz çocuk bunlar canımben max felan almadım valla @Mrlbra yaktı beni çok seviyor beni o yuzden arada bole sakalar yapiyor 10 bet demiş bide puhaa
Ulan siz varya yemin ederim çok tehlikelisiniz puhaaLa montaj derken bile erhanım gerçeği söylemişssin 😀