Biz de 1.30 Napoli den yatıp soğuk soguk parkta dona dona oturalım kader mi bu beeee bu arada tebriklerEkli dosyayı görüntüle 895386
Brezilyanın yanına bi tane koyabilmişiz 850 kağıt aldık puhah bi tane daha getirebilseydik iyiydi
Biz de 1.30 Napoli den yatıp soğuk soguk parkta dona dona oturalım kader mi bu beeee bu arada tebriklerEkli dosyayı görüntüle 895386
Brezilyanın yanına bi tane koyabilmişiz 850 kağıt aldık puhah bi tane daha getirebilseydik iyiydi
2 tane eşşek gibi sayı atan takım 2. Yarı 71 olmaması hayalkırıklığıEkli dosyayı görüntüle 904066
Ekli dosyayı görüntüle 904065
Ula gittik başkana elmasları bozup 250 aldık alt tarafı 2k para alıcaz onu bile çok gördüler vale maçından 4 sayıyla yattı
Maç devre olduğunda 71 lazımdı atamadılar aq
Emin değilim ama 3 gün bekleme olayı var herhaldebeyler bu kriptoda hemen banka hesabına çekmek mumkun mu bilgisi olan var mı
trlerde varda başka yöntem varmı acaba globalden direk çekme vsEmin değilim ama 3 gün bekleme olayı var herhalde
İhtiyaçta vardı moral bozuldu iyice2 tane eşşek gibi sayı atan takım 2. Yarı 71 olmaması hayalkırıklığı
12/16 %75 üçlük yüzdesi ile oynuyordu Valencia. Valla ssport spikeri nazar etti. 1/8 attılar ikinci yari. Hep o herif yüzünden. Bu kadar yüksek atamazlar diye diye kuruttuEkli dosyayı görüntüle 904066
Ekli dosyayı görüntüle 904065
Ula gittik başkana elmasları bozup 250 aldık alt tarafı 2k para alıcaz onu bile çok gördüler vale maçından 4 sayıyla yattı
Maç devre olduğunda 71 lazımdı atamadılar aq
Hep onlar kazanıyor biz kaybediyoruzKAYBEDİYORUZ.
Son çeyreği izledim izlemez olaydım12/16 %75 üçlük yüzdesi ile oynuyordu Valencia. Valla ssport spikeri nazar etti. 1/8 attılar ikinci yari. Hep o herif yüzünden. Bu kadar yüksek atamazlar diye diye kuruttu
İhtiyaç varken hiç olmuyor dost. Cidden 2 hafta önce 20 20 basan adamdim, şimdi 1k atıp 1.5 bile yapamadan batiyorum😅 3 hafta olacak neye elimi atsam kurutuyorum. Bu psikoloji ile gidince kazanılmıyor da.Son çeyreği izledim izlemez olaydım