- 31,263
- 28,843
- 113
Kaşıkçı elması lazım Abuzer kardeşim. Var mı kimseElmascı mı oldun başımıza ağlak terim
Kaşıkçı elması lazım Abuzer kardeşim. Var mı kimseElmascı mı oldun başımıza ağlak terim
Adminler göreve bu terslikte bir iş varBenim 60 öndeyim senden hocam
Bende değişen birsey yok hocam surekli kayip sen yurtdusindasin çalışmadan olmaz Allah tan bulmusun isini sevindim vallaDost vala buldum. 2 yıldır muhabbetimiz olan bir abi restoran açtı onun yanına geçtim. Fazla calisioz ama önceki bulunduğum durumdan olmaktan iyidir yorgun olmak. Sen naptın
Yok kardeşim sağolasın karnımız tok o işlereKaşıkçı elması lazım Abuzer kardeşim. Var mı kimse
Ne 1 hafta daha ılk gundenAdminler göreve bu terslikte bir iş var
Dost benimde aynı elmasım var nasıl oluyor sapsal dostu ne zamandır görmüyorumSapsap 2000 elması bekliyor başkan dan da 250 alıp yok olacak puaha
seni mi dolandırdı laDolandırıcı ismi geçirmeyin konuda beyler
Hadiii sapsapdami hain çıktı ağa harbimi vay awDolandırıcı ismi geçirmeyin konuda beyler
Daha kimler kimler 😂Hadiii sapsapdami hain çıktı ağa harbimi vay aw
😂😂Batıyoruz kaptan. Uyan atam evlatların üşüyor @Mrlbra
Zınk yapsana gelmısksnDaha kimler kimler 😂
Bu ara zınk yapamıyoruz beynimiz zınklıyor sadceZınk yapsana gelmısksn
Köpek bile ekmek yediği kaba pislemiyor beBu ara zınk yapamıyoruz beynimiz zınklıyor sadce
Başka kimler agaDaha kimler kimler 😂
Forumun yuzde 60 dolandirci atam konuşmaya baslarsa susmaz artik puahaBaşka kimler aga
Vay hacı abi selamlar nerelerdesnForumun yuzde 60 dolandirci atam konuşmaya baslarsa susmaz artik puaha
7 24 burdayız sen aktif değilsin dostVay hacı abi selamlar nerelerdesn
Vallaha dünya telaşına döndük ağa ve7 24 burdayız sen aktif değilsin dost