- 31,262
- 28,841
- 113
Günaydın dost. Bı bakalım dedik hazır konu canlanmiskenHocam günaydın bu ne şeref bu ne İzzet
Günaydın dost. Bı bakalım dedik hazır konu canlanmiskenHocam günaydın bu ne şeref bu ne İzzet
Her yanımda susmuş insanlar susmuşDepremler oluyor beynimde dışarda siren sesi var
An itibaiylen konu tekrar öldü hocam puhaaGünaydın dost. Bı bakalım dedik hazır konu canlanmisken
Ya senin yapacağın yorumunHer yanımda susmuş insanlar susmuş
Bu arada bursa civarı pasif veya milf var mı
Batıyoruz kaptan. Uyan atam evlatların üşüyor @MrlbraLoser.s
Ihanet eden içerden olunca kapılar kilit tutmazmış kardeşim@Mrlbra eski atam da yok artık oda çok değişti bizde battıkça batıyoruz hocam kimsemiz kalmadi artik puaha
Sapsaplar saolsun adamin iyi niyetini de suistimal ettiler vallaIhanet eden içerden olunca kapılar kilit tutmazmış kardeşim
Ulan @sapsap10Sapsaplar saolsun adamin iyi niyetini de suistimal ettiler valla
Bide her gün foruma giriyor elmaslardan belli puhhqa
Sapsap 2000 elması bekliyor başkan dan da 250 alıp yok olacak puaha
Elmas önemli dost ben olsam ben de girerdimBide her gün foruma giriyor elmaslardan belli puhhqa
Uzun zaman oldu hocam muhabbet edemedik iş durumu nasil buldun mu iş felanElmas önemli dost ben olsam ben de girerdim
Bu arada son 100 elmas kalmış 250 liraya dostSapsap 2000 elması bekliyor başkan dan da 250 alıp yok olacak puaha
Benim 60 öndeyim senden hocamBu arada son 100 elmas kalmış 250 liraya dost
Elmascı mı oldun başımıza ağlak terimBu arada son 100 elmas kalmış 250 liraya dost
Dost vala buldum. 2 yıldır muhabbetimiz olan bir abi restoran açtı onun yanına geçtim. Fazla calisioz ama önceki bulunduğum durumdan olmaktan iyidir yorgun olmak. Sen naptınUzun zaman oldu hocam muhabbet edemedik iş durumu nasil buldun mu iş felan