- 14,019
- 13,140
- 113
Ah atam beHelal sana be tam üstüne bastın
Ah atam beHelal sana be tam üstüne bastın
Allah kuran carpaın banada oldu parayı alana kadar ne nağmeler dnledik adamlıgına laf ettrmedi ama salihi tokatlamışBen zamanında burda birine 1 k borç vermiştim alana kadar suçlu ben olduydum o günden beri borç vermeyi bıraktım param varsa şans parası atarım geçerim
Kardeşim su i phone 11 den sonrasina geç artık
Evet bir asgari ücretKimi ya ciddi mi seni mi
Durumdan rahatsızsan Ateşlede geçelim kardeşimKardeşim su i phone 11 den sonrasina geç artık
Kardeşim ben saomi kullanıyorumDurumdan rahatsızsan Ateşlede geçelim kardeşim
Senin dolandiricin tekali banli mi laDolandırılan dostlarım üzülmesin yeni sezonda daha büyük dolnadirilip bu kötü anıları unutup gideceğiz
Kral sana lazımmı tanıdık tokatçı var yönlendirmmiSenin dolandiricin tekali banli mi la
Puahhaha yok be kanka banlı değilde muhtemel durumları iyidir diye uğramıyor buraya, yoksa mutlaka birilerine pençe atmıştı burdanSenin dolandiricin tekali banli mi la
Eyvallah kanka benim dolandiricim var eksik olmaKral sana lazımmı tanıdık tokatçı var yönlendirmmi
Yok kanka çıkmıyor ismi banlanmis galibaPuahhaha yok be kanka banlı değilde muhtemel durumları iyidir diye uğramıyor buraya, yoksa mutlaka birilerine pençe atmıştı burdan
Evet baktım şimdi çıkmadı. En son 10 gün önce falan gördüm çekiliş beğenmiştiYok kanka çıkmıyor ismi banlanmis galiba
Adamlarda ki spikerlere bak bı de bizdekilere aq
Bizim burdaki hipodrom'dan kaçmış bu