- 30,279
- 22,253
- 113
nıckı okuuyunca otomatıkmen arkasına kufur gelıyo sakıncalı nıckHe ya çoğu değiştiriyor geçen kansız diye birini gördüm
nıckı okuuyunca otomatıkmen arkasına kufur gelıyo sakıncalı nıckHe ya çoğu değiştiriyor geçen kansız diye birini gördüm
3-4 gün bekle osimhen gelişini gör öyle atla. Ben öyle yapıyorum şahsenBalkona çıkarsam kendimi atarım
Saulalvarez olabilir kansız hesabının sahibinıckı okuuyunca otomatıkmen arkasına kufur gelıyo sakıncalı nıck
Bekleyelim bakalım3-4 gün bekle osimhen gelişini gör öyle atla. Ben öyle yapıyorum şahsen
Ne multiciler var surda varya adamlarin 5 hesabi bile olabilir 🤣Saulalvarez olabilir kansız hesabının sahibi
o roll acmazSaulalvarez olabilir kansız hesabının sahibi
Adam deme kardeşimNe multiciler var surda varya adamlarin 5 hesabi bile olabilir 🤣
Var tabi la olmaz mı ölmüş babannesinin üstüne hesap acanlari gördü bu gözlerNe multiciler var surda varya adamlarin 5 hesabi bile olabilir 🤣
Doğru dedin atam kansız demek lazımAdam deme kardeşim
Birde çoğul kullan tam olsun kansızlar 😂Doğru dedin atam kansız demek lazım
aplus vardı 85 yazıyordu profılde ortaköy yan hesabıymısVar tabi la olmaz mı ölmüş babannesinin üstüne hesap acanlari gördü bu gözler
Kendi kendini övüyordu yan heabaindan da iyidir sağlamdır falan diye 😂aplus vardı 85 yazıyordu profılde ortaköy yan hesabıymıs
Biliyorum onu ben ortaya cikardiydimaplus vardı 85 yazıyordu profılde ortaköy yan hesabıymıs
Benden o kansizlaraBirde çoğul kullan tam olsun kansızlar 😂
Biliyorum onu ben ortaya cikardiydim
Mossad ajanı mısın beyazForuma giriyor galiba hala elmas sayımız eşit
bende dm atıp sana cvb almamayı ozledım kankaMetin 2 kişiye 100 cekilislerini ozledim
Tartismistik hiyarla normalde kimseyle tartışmam bilirsin 🤣 sinir olduydum geçmiş mesajlarına bakarken denk geldiydimMossad ajanı mısın beyaz
Kardeşim uzatma yazmışsın başlığa aq dmdenbende dm atıp sana cvb almamayı ozledım kanka