- 36,930
- 37,101
- 113
Para vurmadık kardeşim dibe vurduk ben ne zaman para vurduğumu böyle beyan ettim 🤣 zınkla haberiniz olurdu
Sanaa hep günaydınnn beeÖğlen oldu ne günaydın ısırılmış elma
Bize hep good morning kardeşim biz yabancıymışız meğer atı alan Üsküdaru geçmişSanaa hep günaydınnn bee
Başkan vadofone pay benim iade geldi siz de durumlar nedir anında bakiye de 500 bakiyem kaldı 2.900 fatura gelmiş hadi onu s ettim 500u alak bari nasil alırız sence kredi kartına da dün ödemem lazımdı 130k bitmisiz Vallahi billahiBize hep good morning kardeşim biz yabancıymışız meğer atı alan Üsküdaru geçmiş
Valla ben alamafım 16k bloke koydı bende duruyor öyleBaşkan vadofone pay benim iade geldi siz de durumlar nedir anında bakiye de 500 bakiyem kaldı 2.900 fatura gelmiş hadi onu s ettim 500u alak bari nasil alırız sence kredi kartına da dün ödemem lazımdı 130k bitmisiz Vallahi billahi
Kanka ben yaptım galiba dur bakım haber edicemValla ben alamafım 16k bloke koydı bende duruyor öyle
Kanka senin ki bloke değildir ondan yapıyorsundurKanka ben yaptım galiba dur bakım haber edicem
Doğrudur gardasimKanka senin ki bloke değildir ondan yapıyorsundur
Zor valla burası503 lira bakiye var faturaya geçirmesini biliyorlar eyvallah da bari kullandirtin lan şerefsizler
Kanka benim iade geldi işte o şekilde ben de razer almaya çalıştım bayno game'den meğersem adamlar razeri sattırmıyormuşYükleme yaptiğim kredi kartına iade edilecek bilmem kaç iş gününde diyor
Bende öyle denedim 48 binlik işte 32 k bynogame de kaldı blokeli 16k da vodafone pay da kaldı bi razer alalım dedik 48k gitti paparadan yapıyordum ne güzel ben papara patladı giren bize girdiKanka benim iade geldi işte o şekilde ben de razer almaya çalıştım bayno game'den meğersem adamlar razeri sattırmıyormuş