- 22,450
- 23,113
- 113
MS 0-0Geçen matbet özelden 10 liraya 1k aldık 1400 yapıp geri verdık şu yoklukta
Bugun maçta gol olursa 250 pusuladan gelecek hakan atarsa 2k holigan
Nakit & mat tg bonusları
Tüm mal varlığımız şimdilik bunlar tabi gerçekleşirse
MS 0-0Geçen matbet özelden 10 liraya 1k aldık 1400 yapıp geri verdık şu yoklukta
Bugun maçta gol olursa 250 pusuladan gelecek hakan atarsa 2k holigan
Nakit & mat tg bonusları
Tüm mal varlığımız şimdilik bunlar tabi gerçekleşirse
Kumardan uzaklaşınca yeni yeteneklerını keşfetti dostumuz 😄Tespitlerin 10/10 bu ara puahaha
Manipüle ediyor gibi geldi bizi sanki sjsjsjsKumardan uzaklaşınca yeni yeteneklerını keşfetti dostumuz 😄
Olma ihtimali yüksekMS 0-0
2 şekerli bir sade haydi bana müsaade puahhaKumardan uzaklaşınca yeni yeteneklerını keşfetti dostumuz 😄
3 tane Kahve istediğine göre misafirler var hocam sade kime puajaha2 şekerli bir sade haydi bana müsade puahha
Aynen sadeyi ben icerim puahahaha gassalı bitirdik kumarsiz hayat güzel izleyin sizde fena degil3 tane Kahve istediğine göre misafirler var hocam sade kime puajaha
Kimsede kumar yoktur ki şuan Ligler bitti ekim gibi döneriz artık 🤣Aynen sadeyi ben icerim puahahaha gassalı bitirdik kumarsiz hayat güzel izleyin sizde fena degil
Yok be ben hatirliyom ne bulsam oynuyodum gecen senelerde mac olsun yeter daha dogrusu para olsun kumarci durmaz zaten bulur biseyKimsede kumar yoktur ki şuan Ligler bitti ekim gibi döneriz artık 🤣
pandemide beyaz rusya ligi vardı sadece bide masa tenisiKimsede kumar yoktur ki şuan Ligler bitti ekim gibi döneriz artık 🤣
Yok be ben hatirliyom ne bulsam oynuyodum gecen senelerde mac olsun yeter daha dogrusu para olsun kumarci durmaz zaten bulur bisey
Siz ruh hastasıymışınuz bir zamanlar demek ki 🤣pandemide beyaz rusya ligi vardı sadece bide masa tenisi
Siz ruh hastasıymışınuz bir zamanlar demek ki 🤣
O zamanlar maç sahada oynanıyordu kardeşim 🤣![]()
O zor dönemlerde hadi kendimi geçtim 1200 kişinin cebi sayemizde para görmüştü
Üçlü bizim işimiz
Since 2020
Hani olm zınk gelmemişKüçükken o ekmek poşetini dizime vurmayacaktım @Northe ZINK
Tersten olum bu seferHani olm zınk gelmemiş
KaybettikKAYBEDİYORUZ.
Ölüyü diritme gizHop nerdesiniz be spsşsşsşsş
sıkıldım İsa abmmmm 😔Ölüyü diritme giz
o zaman ıcın cok guzel para![]()
O zor dönemlerde hadi kendimi geçtim 1200 kişinin cebi sayemizde para görmüştü
Üçlü bizim işimiz
Since 2020