- 31,262
- 28,839
- 113
Doğru mu bu ihtiyar @aSiRuH06Heyecan diri tutar iyi olmuş
Doğru mu bu ihtiyar @aSiRuH06Heyecan diri tutar iyi olmuş
Artik sözümüze kefil aranıyır demek puahaDoğru mu bu ihtiyar @aSiRuH06
Birakiyoz artik atam yeter süründügümüz yavas yavas cikaricaz insallah kumariBi tık üstümdesin hocammm puajajah
Bankadan bildirim gelmediği için konuya girerken temkinliydik hocamBı 3 saniye heyecan yaptık teşekkürler atam
Valla kumari zaten 50 saat falan geçti hiç bakmadımda şuan bi 1000₺ olsa dördünüze 250er atardım dağıtıma açım şıan kumara değil ğuajajaBirakiyoz artik atam yeter süründügümüz yavas yavas cikaricaz insallah kumari
Ondan değil. İhtiyar hepimizden daha tecrübeli diyeArtik sözümüze kefil aranıyır demek puaha
Vay güzel kardeşim benimJojobete 22 lira attim az once ozeller icin onuda iade ettiler 16 olarak bir daha attim yine gecmedi puahahab
Evet bildirim gelmedi ama konuya girerken umarım telefonum bozulmuştur o yüzden bildirim gelmemiştir diyerek girdik dostBankadan bildirim gelmediği için konuya girerken temkinliydik hocam
Öğle molası 1.5 saat olan erkek ⚽Vay güzel kardeşim benim
Bende iki gündür sigara içmediğim için öğlen molalarında eve geliyorum
Gelmesem 1,5 saat orda kafayı yerim
PuajajajaEvet bildirim gelmedi ama konuya girerken umarım telefonum bozulmuştur o yüzden bildirim gelmemiştir diyerek girdik dost
Boşver atam biraz yoksunluktan sonra alisirlar puahhqhValla kumari zaten 50 saat falan geçti hiç bakmadımda şuan bi 1000₺ olsa dördünüze 250er atardım dağıtıma açım şıan kumara değil ğuajaja
Zaten zararliVay güzel kardeşim benim
Bende iki gündür sigara içmediğim için öğlen molalarında eve geliyorum
Gelmesem 1,5 saat orda kafayı yerim
Boşver atam biraz yoksunluktan sonra alisirlar puahhqh
Tespitlerin 10/10 bu ara puahahaZaten zararli
Bende bi ihtimal belki dmden iban atın Dmler silinmiş arkadaşlar demiştir umuduyla girmedım desem yalan söylerimEvet bildirim gelmedi ama konuya girerken umarım telefonum bozulmuştur o yüzden bildirim gelmemiştir diyerek girdik dost
tüm mola o kadar hepsını kullanıyoruz işte isteğe bağlıÖğle molası 1.5 saat olan erkek ⚽
Yanlış,,heyecan çabuk indirir..soğuk kanlı olacaksın..Doğru mu bu ihtiyar @aSiRuH06
Evde içmiyoruz işte o yüzdenZaten zararli
Ozelleri bile alamadim diyeceklerim bu kadar teşekkürler
Biride zınk diyeydi herkes heycan yapmış kardeşim 🤣Bende bi ihtimal belki dmden iban atın Dmler silinmiş arkadaşlar demiştir umuduyla girmedım desem yalan söylerim
tüm mola o kadar hepsını kullanıyoruz işte isteğe bağlı