- 23,602
- 22,014
- 113
Galiba foruma ara verme vakti geldi
AeBu konuda ki herkes hakkını helal etsin iyi kotu günlerimiz geçti burda dünya hali yarin ne olacağımız belli degil sizleri tanımak güzeldi eyw
Yolun açik olsunBu konuda ki herkes hakkını helal etsin iyi kotu günlerimiz geçti burda dünya hali yarin ne olacağımız belli degil sizleri tanımak güzeldi eyw
Günaydın ozamanbu konuda bitmiş
Erhan hocam bana hakkını helal et oyle gitBu konuda ki herkes hakkını helal etsin iyi kotu günlerimiz geçti burda dünya hali yarin ne olacağımız belli degil sizleri tanımak güzeldi eyw
HayırErhan hocam bana hakkını helal et oyle git
Atam sen rahat uyu
Bitmezzzzzz banım bitti, herkese sa sana merhaba recaiiiiibu konuda bitmiş
ilk defa kalkın sabah oldu demediBitmezzzzzz banım bitti, herkese sa sana merhaba recaiiiii
Günaydın kanka dün gece poker de takiliodm masa da erhan2121 vardı o sen miydin yazdım da görmedin sürekli rest çekip kayıp ediodunBu konuda ki herkes hakkını helal etsin iyi kotu günlerimiz geçti burda dünya hali yarin ne olacağımız belli degil sizleri tanımak güzeldi eyw
Bittim kardeşim çünkü hevesim kalmadı bu ara papara + işbankası kredi kartı psikolojimi bozduilk defa kalkın sabah oldu demedi
UyuyorumAtam sen rahat uyu
Üstün açık kalmış örtüverUyuyorum
El atıver atam rahat uyusunÜstün açık kalmış örtüver
He hallettin mi sen dün onu, yoksa yapalım mı simdiBittim kardeşim çünkü hevesim kalmadı bu ara papara + işbankası kredi kartı psikolojimi bozdu
Dene oda olmaz hiçbir yer olmuyorHe hallettin mi sen dün onu, yoksa yapalım mı simdi