- 5,806
- 3,297
- 113
Aa sabah olmus
Yasama hevesimKolay kolay kimse bırakamaz çoğumuz para için oynamıykruz ki keyif veriyor
Para için oynadığında da kazanamıyorsun zaten keyif için ise konusu farkında olmadan bagımlılık keyfiKolay kolay kimse bırakamaz çoğumuz para için oynamıykruz ki keyif veriyor
Aynen bebeim dediğimde o keyfi bağımlılık yaratıyorPara için oynadığında da kazanamıyorsun zaten keyif için ise konusu farkında olmadan bagımlılık keyfi
Bu her sabah 6 da atılan sabit mesajı konunun yanliş anlamayın 😀KALKIN SABAH OLDU
Düğün ne zamanAynen bebeim dediğimde o keyfi bağımlılık yaratıyor
Bu yaz sonu gibi ekimDüğün ne zaman
Bırakması zor da büyük bi vurgun yaparsa rahatlar biraz. Zorluyor vuracak biryerde😀Bırakması için telkinde bulunuyorum da yok tenis bagımlısı yası bizden daha genç iyi kötü ortamı var kurtulsun isterdim ama sonuna kadar zorlayacak ne zaman kafaya dank edecek bir çok şey için vakit geçmiş o zaman keşke diyecek
Hakkında hayırlısı olsun Allah mesut etsinBu yaz sonu gibi ekim
Hep teke gidiyor kaç tane kupon attı 100 vursa 50 basıyo 10 orana nasıl tutsun ki illa denk gelir bir günBırakması zor da büyük bi vurgun yaparsa rahatlar biraz. Zorluyor vuracak biryerde😀
O zamana iş işten geçerHep teke gidiyor kaç tane kupon attı 100 vursa 50 basıyo 10 orana nasıl tutsun ki illa denk gelir bir gün
Zor durur muhtemelen bu iş baştan sona pişmanlık şansız biriysen de zaten bitmişsinO zamana iş işten geçer
Aynen birde o var şans varsa yine arada oluyor bişeylerZor durur muhtemelen bu iş baştan sona pişmanlık şansız biriysen de zaten bitmişsin
Doctor a sor onu atam o daha bilir puahah uykun yokmu@Barrios takvimbet 115k öder mi ki
İşe geldim ne uykusuDoctor a sor onu atam o daha bilir puahah uykun yokmu
Evlenecen para lazım sana çalış atam biz hayattan vazgeçtik yatıp kalkiyoruz sadece puabaİşe geldim ne uykusu