- 22,435
- 23,079
- 113
Neyse bu günlük sorun yok ama dağıtım yapmazsa kırılmayın 😀 girmez bile belki daha@Mrlbra Konu kirliliği için sorry dost
Sana bu konuda yetki vermediler mi. Mesajları silme, düzeltme vs. 😀
Neyse bu günlük sorun yok ama dağıtım yapmazsa kırılmayın 😀 girmez bile belki daha@Mrlbra Konu kirliliği için sorry dost
Sana bu konuda yetki vermediler mi. Mesajları silme, düzeltme vs. 😀
Gelirde gonlunden koparsa aliriz yoksa cani saolsun zorunda degilNeyse bu günlük sorun yok ama dağıtım yapmazsa kırılmayın 😀 girmez bile belki daha
No problem kardo . Dağıtım yap diye kimsenin yakasına yapışmıyoruz. Ne kazandı ne verdi bilmiyoruz zaten 🤣Neyse bu günlük sorun yok ama dağıtım yapmazsa kırılmayın 😀 girmez bile belki daha
Dünden beri 20 k dağıttım yetmez mi girmeme hakkı kazandım bence 😂Neyse bu günlük sorun yok ama dağıtım yapmazsa kırılmayın 😀 girmez bile belki daha
Tebrikler dost daha dönmez hic konunu gormedim guzel kazsndin galibaDünden beri 20 k dağıttım yetmez mi girmeme hakkı kazandım bence 😂
Tanıdıksan söyle dm ye aldıralımDünden beri 20 k dağıttım yetmez mi girmeme hakkı kazandım bence 😂
Ben konu açmadan öyle bize destek olan yada burada az çok muhabbet ettim kişilere attımTebrikler dost daha dönmez hic konunu gormedim guzel kazsndin galiba
Kanka burdan oluyor bizim dağıtumlar hep bu konudaTebrikler dost daha dönmez hic konunu gormedim guzel kazsndin galiba
Kesene bereket iyi yapmissinBen konu açmadan öyle bize destek olan yada burada az çok muhabbet ettim kişilere attım
Bizim 10 yıllık tanıdık sen tanımazsın enişte 😀Tanıdıksan söyle dm ye aldıralım
Hayırlı olsun dost. Hiç sıkıntı yokBen konu açmadan öyle bize destek olan yada burada az çok muhabbet ettim kişilere attım
Tanıyoruzdur mutlaka daBizim 10 yıllık tanıdık sen tanımazsın enişte 😀