- 31,267
- 28,847
- 113
Evet. Kara kaşına gözüne bayılmıyor ki kimseŞükr etmeliyiz ki değer kazanalım kimse ile işin olmayacak bu zamanda herkes menfaati için seni yanında tutuyor bu zamanda
Evet. Kara kaşına gözüne bayılmıyor ki kimseŞükr etmeliyiz ki değer kazanalım kimse ile işin olmayacak bu zamanda herkes menfaati için seni yanında tutuyor bu zamanda
Uyursam IBAN bırakırsın uyanınca atarım kralTebrikler o zmana kankamm gelmis bil
Bende takip edim belki cikar biseyler sjjfjsNew York kincks 3 per 27.5 alt olursa 1 k sana
Heykelini dikecek param olursa soz veriyorum sana hocam o heykel dikecem290 liram var üst basayım da alt gelsin Erhan kardeşim en azından 1k alsın ben zaten katlayamam bu 290ı
Kız isteme olayı gıbı hayırlısıysa olsunNasip kismet
Eyw saolUyursam IBAN bırakırsın uyanınca atarım kral
Sen gayret göster allah'ın rahmetinden umudunu kesme kim günahsızÖlüncede kaybedicez cehenneme düşecez napacaz bari burada azcık yüzümüz güleydi
😁Eyw saol
Sen söz verme kanka 😀Heykelini dikecek param olursa soz veriyorum sana hocam o heykel dikecem
Ulan ben de yanlışlıkla alt bastım puhahaha290 liram var üst basayım da alt gelsin Erhan kardeşim en azından 1k alsın ben zaten katlayamam bu 290ı
Yarabbi sen kimsin necisin beni niye etiket ediyorsun kardeşim
Ben ona soz verirsem tutarım sen rahat olSen söz verme kanka 😀
Sağlık olsun hocam gitti desene 1k yazık oldu puahUlan ben de yanlışlıkla alt bastım puhahaha
Yokmuş gibi davranın 2-3 dakkaya arazi olurYarabbi sen kimsin necisin beni niye etiket ediyorsun kardeşim
Sözü onu bunu mu varBen ona soz verirsem tutarım sen rahat ol
Yemin ederim çıldıracam nasıl böyle bir hata yaptımSağlık olsun hocam gitti desene 1k yazık oldu puah
Ulan herkes mı kolpa ahshhsYemin ederim çıldıracam nasıl böyle bir hata yaptım
Aynen ole hocam keşke sen ust alsaydın ben çevirir o 300 tekrar atardım sana puababYokmuş gibi davranın 2-3 dakkaya arazi olur
Toplu katliamUlan ben de yanlışlıkla alt bastım puhahaha
Ne kolpası be sende atam nerdesin atam iftira ediyor bizeUlan herkes mı kolpa ahshhs