- 37,449
- 37,597
- 113
Bozum pişmanlık200e bozup New York maçı çeyrek bahsi mi denesem @Erhan2121
Yada boz 10 orana vur 2k ile mışıl mışıl uyu hocam
Bozum pişmanlık200e bozup New York maçı çeyrek bahsi mi denesem @Erhan2121
Lan boş yapma baslarım konuna bende simdiSen mi yaptın lan bu saate kim olacak bizden başka saniyesinde damladu başkan
Puhahahahaha mert ol mert ege gibi ne diyecek sen açıkça söyleLan boş yapma baslarım konuna bende simdi
Aynen hocam şimdiden heyecan yaptım gonder gelsin puahSırf o yüzden yapacam dost
PuahahahaLan boş yapma baslarım konuna bende simdi
Ben kıyamam ona fıtne yapmaPuhahahahaha mert ol mert ege gibi ne diyecek sen açıkça söyle
Atam bugün konuda adam bırakmican galiba sira sira gidiyon birazdan sira bizede gelir gibiPuhahahahaha mert ol mert ege gibi ne diyecek sen açıkça söyle
Kesene bereket reıs@egehandro yada @Mrlbra New York kincks 27.5 alt olursa birinize para atım roll yapın
Atam rol yapmaz ki@egehandro yada @Mrlbra New York kincks 27.5 alt olursa birinize para atım roll yapın
Ben roll açmıyorım ege yapar bolşans@egehandro yada @Mrlbra New York kincks 27.5 alt olursa birinize para atım roll yapın
Metin banlanmazsa demekki egeyi metin bildirmiştir dostPuhahahahaha mert ol mert ege gibi ne diyecek sen açıkça söyle
Geçmişini bilmesek neyse 😀Ben kıyamam ona fıtne yapma
Rolle hayır diyen erkek özgüveni.. yazarken eridimBen roll açmıyorım ege yapar bolşans
Gecmis olsun hocam puahha
Ajan olmaya gerek yok bunu bilmek için 😀Metin banlanmazsa demekki egeyi metin bildirmiştir dost
Ajan gibiyiz
Roll aç o yazıyı yazan zaten göze almıştır herseyı kımın bıldırdıgını napalımGeçmişini bilmesek neyse 😀
kıyım var kıyımAtam bugün konuda adam bırakmican galiba sira sira gidiyon birazdan sira bizede gelir gibi