Borçları kapadım çok şükür şuan iyide bir param oldu ondan ufaktan çıtır takılıyorum gerek yokEn iyisi açılma ihtiyaç yoksa
Borçları kapadım çok şükür şuan iyide bir param oldu ondan ufaktan çıtır takılıyorum gerek yokEn iyisi açılma ihtiyaç yoksa
Yoo 2 katı yolarak ödedi yaOlum Ferdi borç alıp ödemiyor benzetecek adam mı bulamadın sinirlencem simdi
Ekvador Ekvator çizgisi yörüngesinde yer aldığı için bu durum golleri geciktirebiliyor ama gelecektirRakıp 9 kısı gol yok
Başladı dost ABD alt liglerinden bir maç. Colorado rapids 2Hocam senin aldığın mac başladımi ben baktım denim goremedim
Ben arsızımTerimi metine benzettik alınmadı 😀 bu ferdime alınıyor 😀
Polonya üniversitesinde rektör olarak işe başlatır bu bilgiEkvador Ekvator çizgisi yörüngesinde yer aldığı için bu durum golleri geciktirebiliyor ama gelecektir
Yazmayan kac kısı var bu konuda takıp eden bılsenBildiren olur bence
Arsız belaBen arsızım
Zaten mesajlar silindi biri bildirdi bileYazmayan kac kısı var bu konuda takıp eden bılsen
Kendin bildirip bildirip kaç kişi var vs diyon 😀 git instadan söyle silsinYazmayan kac kısı var bu konuda takıp eden bılsen
Metin mi bildirdi reis
Sen bıldırdın kesınMetin mi bildirdi reis
Hayır200e bozup New York maçı çeyrek bahsi mi denesem @Erhan2121
Aynen boz nba takip edelim uzun zaman oldu nba takip etmiyoruz hocam200e bozup New York maçı çeyrek bahsi mi denesem @Erhan2121
Peki atam
Sen mi yaptın lan bu saate kim olacak bizden başka saniyesinde damladu başkanSen bıldırdın kesın
Sırf o yüzden yapacam dostAynen boz nba takip edelim uzun zaman oldu nba takip etmiyoruz hocam