- 25,001
- 23,931
- 113
Adamin kırbacı olsa burda ne arar hocamDayıcım yeğenin kırbaçsız kaldı. NBA başlamadan yeğenine bir kırbaç ayarlar mısın
Adamin kırbacı olsa burda ne arar hocamDayıcım yeğenin kırbaçsız kaldı. NBA başlamadan yeğenine bir kırbaç ayarlar mısın
Fatih abi sen bu işin duayenisinFortaleza maçı ilk yarı 0.5 üst 2.28 oran
Union Omaha ilk yarı gol atar 2.80 oran
50 TL basıldı
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
BenKumar hizliysa Kim .iker dua lipayi bu saatte
Geldimi hocamFatih abi sen bu işin duayenisin
Dayıcım günde 3 dilim san Sebastian yiyorsun. Jeff Bezos bile yiyemiyorAy basi bu ay beni sagli sollu onlu arkali kirbacladilar fatihhhhhhj
Mi fazla oldu dostGeldimi hocam
WonnnnnnFatih abi sen bu işin duayenisin
Saka yapıyorsun ilklerin gecesini yaşıyoruz o zmana hocammm puabaMi fazla oldu dost
Kuponu tutmuş erkek özgüveniMi fazla oldu dost
Kutuda 8 dilim oluyordu artik 40 dilime bolduruyorum hergun bi dilimDayıcım günde 3 dilim san Sebastian yiyorsun. Jeff Bezos bile yiyemiyor
40 günde bayatlarKutuda 8 dilim oluyordu artik 40 dilime bolduruyorum hergun bi dilim
Kim fatihmi atiyoo oglumWonnnnnn
Deefrezz40 günde bayatlar
50 lira diye geldi kasa yükselsin yatmaya başlarız dostSaka yapıyorsun ilklerin gecesini yaşıyoruz o zmana hocammm puaba
50 100 lira nedir be hocam taş devrinde mi yaşıyoruz bassana bi 50kColorado rapids maçı ilk yarı 1.5 üst 2.21 oran
336 TL basıldı
Aksiyonsuz vizyon halüsinasyondur
İyice metine benzedin50 lira diye geldi kasa yükselsin yatmaya başlarız dost
Cruzeiro 2 oldu, metin profil resmi değiştirir simdiColorado rapids maçı ilk yarı 1.5 üst 2.21 oran
336 TL basıldı
Aksiyonsuz vizyon halüsinasyondur