- 25,001
- 23,932
- 113
Odemez maalesef gecmis olsun dostJojobet 300ü 400k yaptık öder mi
Güvenilir site mi
Odemez maalesef gecmis olsun dostJojobet 300ü 400k yaptık öder mi
Güvenilir site mi
Olmaz tabi dost boylu boyunca tarım arazisi var gidip dışardan tahıl alıyor. Otlak alanı var gidip dışardan canlı hayvan alıyorTurkiye de üretim hiç olmadı ki hocam bugüne kadar üretim yapabilse çok rahat yukselirde onu da basaramiyorlar
MaalesefJojobet 300ü 400k yaptık öder mi
Güvenilir site mi
Parti tutmam ben prensip sahibiyim onlar beni tutsun ben niye parti tutayimKesinleşirse asalım bu arkadaşı da atam
Birsey derdim de ban yerim diye demiyim puahaOlmaz tabi dost boylu boyunca tarım arazisi var gidip dışardan tahıl alıyor. Otlak alanı var gidip dışardan canlı hayvan alıyor
Tutarlarsa tutarlıyım diyorsun yani dostParti tutmam ben prensip sahibiyim onlar beni tutsun ben niye parti tutayim
O siteden oynayacak kadar acemi misin cidden gwşmiş olsunJojobet 300ü 400k yaptık öder mi
Güvenilir site mi
O siteden oynayacak kadar acemi misin cidden gwşmiş olsun
Odemez maalesef gecmis olsun dost
client lockedMaalesef
Ee uyuya kalıp 43. Olmanı kutlamayacak mıyız dostO siteden oynayacak kadar acemi misin cidden gwşmiş olsun
Ya siyaset kadar boş birsey görmedim hayatımda adamlar bildiğin kral hayati yasiyor bizde sürünüyoruz bu isler ya adaletli şekilde yapılır yada yapılmaz millet açken tok olan bizden değildir sözü tamda bu adamlara denilmiş sözdürTutarlarsa tutarlıyım diyorsun yani dost
Belliydi dost çok amatörsün o siteye yatırım yapılır mıclient locked
Kardeşim sen her şeyi soracak misin böyleEe uyuya kalıp 43. Olmanı kutlamayacak mıyız dost
Abd gelir fortaleze yakar hocamFortaleza maçı ilk yarı 0.5 üst 2.28 oran
Union Omaha ilk yarı gol atar 2.80 oran
50 TL basıldı
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Son cümlede benim adım geçti sandım ödül var sandım ağlıcamFortaleza maçı ilk yarı 0.5 üst 2.28 oran
Union Omaha ilk yarı gol atar 2.80 oran
50 TL basıldı
Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Diyecek çok şey var da tesiri yok maalesef dostYa siyaset kadar boş birsey görmedim hayatımda adamlar bildiğin kral hayati yasiyor bizde sürünüyoruz bu isler ya adaletli şekilde yapılır yada yapılmaz millet açken tok olan bizden değildir sözü tamda bu adamlara denilmiş sözdür
İkisi de gelmeyecek dostAbd gelir fortaleze yakar hocam
Yakışmadı atamSon cümlede benim adım geçti sandım ödül var sandım ağlıcam
Yok bu işin raconu var hocam surekli tekten gider bak görürsünİkisi de gelmeyecek dost
Zamanında Osmanlı böyle imiş işte onlara söylenmiş saray hayatı yaşarken halk sürünüyordu prens diye dizi var son sezonu izleYa siyaset kadar boş birsey görmedim hayatımda adamlar bildiğin kral hayati yasiyor bizde sürünüyoruz bu isler ya adaletli şekilde yapılır yada yapılmaz millet açken tok olan bizden değildir sözü tamda bu adamlara denilmiş sözdür