Senin miktar biraz daha düşük ondan olabilir miktar için tebrik ederimBenim 35 dk da odendi bilgilendirme için teşekkürler
Senin miktar biraz daha düşük ondan olabilir miktar için tebrik ederimBenim 35 dk da odendi bilgilendirme için teşekkürler
Aynen işte cok iyi savundu tersi senaryo son per yasandi fener kacti pana kovaladi iki takimda yari finalde cok iyi savunma yapti ama iki takimda iyide atti dedigim gibi macin seyrine göre her şey olabilir yani diger özellerden jojo haric bir o daha gelebilirPana maçını görmedin mi fener vatanı savunur gibi savundu bi son per coştular. Mike james abimizi durdururlarsa rahat yener fener
Avcumuz kaşınıyor dostAynen işte cok iyi savundu tersi senaryo son per yasandi fener kacti pana kovaladi iki takimda yari finalde cok iyi savunma yapti ama iki takimda iyide atti dedigim gibi macin seyrine göre her şey olabilir yani diger özellerden jojo haric bir o daha gelebilir
MiktarSenin miktar biraz daha düşük ondan olabilir miktar için tebrik ederim
Büyük de olsa bir miktarMiktar
Ödülüm geldı tsklerMiktar
İlk maç geldi de man tot çok zor gibi3500 oranın ilk maçı gelmiş
Barcelona maçı kritik orada diğerleri gelir gibi3500 oranın ilk maçı gelmiş
Manu totte kazanır mı diyorsunBarcelona maçı kritik orada diğerleri gelir gibi
YesManu totte kazanır mı diyorsun
İnş bende onlar kazanamaz diyordum barça rahat kazanır
Kısmet bakacaz görecez başlıyor şimdi maçlarİnş bende onlar kazanamaz diyordum barça rahat kazanır
Lavuklar atsada barça ya baksak
Ben barcadan korkuyomLavuklar atsada barça ya baksak![]()
Barça yapar şovunu bence Manu gelirse parcıklar gelirBen barcadan korkuyom