- 22,435
- 23,079
- 113
218₺ varmiş baktım anırır mısın buna sbsjbsSende 100 lira tek varsa 100 kere aniririm puhaha
218₺ varmiş baktım anırır mısın buna sbsjbsSende 100 lira tek varsa 100 kere aniririm puhaha
Ben 100 lira dedim atam 218 cok ama buna anirmam en iyisini yapıyorsun aslında varken yok çekeceksin zaten218₺ varmiş baktım anırır mısın buna sbsjbs
Tüm servetim diycem kimse inanmayacakBen 100 lira dedim atam 218 cok ama buna anirmam en iyisini yapıyorsun aslında varken yok çekeceksin zaten
Kepenk kapatma vakti geldi desene o zman atam gerçi valla artık senden gelen parada benim agrima gidiyordu 0 oldukmu ne dert kalıyor ne tasa puahhaTüm servetim diycem kimse inanmayacak
Yarınki Bira + sigara parası mı atamTüm servetim diycem kimse inanmayacak
Kardeşim ona 2 tane bira alınmıyor yıl 2019 değil ansnsnYarınki Bira + sigara parası mı atam
Sağlamsa lassaSağlam
KskakajsjKepenk kapatma vakti geldi desene o zman atam gerçi valla artık senden gelen parada benim agrima gidiyordu 0 oldukmu ne dert kalıyor ne tasa puahha
Para atsak suç aatmasak suç kardeşim snsjsKepenk kapatma vakti geldi desene o zman atam gerçi valla artık senden gelen parada benim agrima gidiyordu 0 oldukmu ne dert kalıyor ne tasa puahha
Oldumu at ama atam zaten bi atan sensin puahaPara atsak suç aatmasak suç kardeşim snsjs
Düşün dum atmanda sakinca yok karsiligi veririz elbetPara atsak suç aatmasak suç kardeşim snsjs
İyi mi gecelerİyi geceler
Yok kötü knkaİyi mi geceler
Sende bizdensin ama @Metings1905 multisi ile çekim paylaş yapmış biraz önce 18kYok kötü knka
@Erhan2121 yapışınSende bizdensin ama @Metings1905 multisi ile çekim paylaş yapmış biraz önce 18k
Metin trilyon cekse gidip ondan kuruş istemem o atar zaten 8k hemen@Erhan2121 yapışın
Atar atar bekle metin 150k çekmişti kaç attı o zaman ssnsnnsMetin trilyon cekse gidip ondan kuruş istemem o atar zaten 8k hemen