- 1,678
- 592
- 113
her ay bu sıkıntıyı yaşıyorum kafayı yemek üzereyim ne psikoloji kaldı ne kafaSabret cikar önüne elbet birseyler başka çaren de yok gibi
her ay bu sıkıntıyı yaşıyorum kafayı yemek üzereyim ne psikoloji kaldı ne kafaSabret cikar önüne elbet birseyler başka çaren de yok gibi
keşke dost keske ama zarar çok olunca mecbur oynuyoruzBu ileti oynadigin sürece hep bi zorluğun içinde olursun zaten keske bırakabilsek
10 günde dünyanın parasını kaybettim akil işi değil bu oyun ole bi çıkmazin içindeyiz ki servet kazansak 2 gunu geri veririizher ay bu sıkıntıyı yaşıyorum kafayı yemek üzereyim ne psikoloji kaldı ne kafa
he valla 1 hafta sürmez bütün para gider ama dediğin gibi bırakmadığımız sürece hep kaybedecez10 günde dünyanın parasını kaybettim akil işi değil bu oyun ole bi çıkmazin içindeyiz ki servet kazansak 2 gunu geri veririiz
10 günde 1m para kazandım hepsini geri verdim 250 liraya muhtaç kaldım şuan bu iş harbiden akil mantik isi değilhe valla 1 hafta sürmez bütün para gider ama dediğin gibi bırakmadığımız sürece hep kaybedecez
bokunu çıkardık çünkü azla yetinmeyi bilmiyoruz10 günde 1m para kazandım hepsini geri verdim 250 liraya muhtaç kaldım şuan bu iş harbiden akil mantik isi değil
Ayenn ole Allah sana da bi çıkış kapısı açsın dostum borcunu felan ödersin ins azda olsa rahata kavusursunbokunu çıkardık çünkü azla yetinmeyi bilmiyoruz
amin dost inşallah sende gün yüzü görürsünAyenn ole Allah sana da bi çıkış kapısı açsın dostum borcunu felan ödersin ins azda olsa rahata kavusursun
Eyw saolamin dost inşallah sende gün yüzü görürsün
ödemezVizebet 130k öder mi
Vizebet ne laVizebet 130k öder mi
Yok 1k bile oduyemezVizebet 130k öder mi
Tamam o zaman son 100₺ yatırcaktım hedef 130k idi yatırmayımYok 1k bile oduyemez
Sende 100 lira tek varsa 100 kere aniririm puhahaTamam o zaman son 100₺ yatırcaktım hedef 130k idi yatırmayım
😂😂Yok 1k bile oduyemez
Ferdi senmisin
yok abi ferdi kimFerdi senmisin
Basi bos biriydi zaten iyiki sen degilsinyok abi ferdi kim