http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,314
29,218
113
Beraber mı yedık jakpotu
La ben tek başına yemiş olsam dicem haklısın boğazıma tek lokma haram gecmedi maalesef 2 gün elimde tutabilseydim o parayi emin ol burdan herkese dağıtım yapardım o para benim bütün dengemi bozdu 20k kazandığım gün yatamıyordum sevinçten düşün ki ne para kazandım içmeden sarhoş oldum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,682
28,713
113
La ben tek başına yemiş olsam dicem haklısın boğazıma tek lokma haram gecmedi maalesef 2 gün elimde tutabilseydim o parayi emin ol burdan herkese dağıtım yapardım o para benim bütün dengemi bozdu 20k kazandığım gün yatamıyordum sevinçten düşün ki ne para kazandım içmeden sarhoş oldum
Kanka senı uyardım yapma bır oynamaya başlarsan hepsi gıder yok dedın araba alıcam iş kurucam akşam bır geldın hallederız demeye basladın 😀

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Kazandığın gün kaybettiğin gündür geçmiş olsun maaşta hepsini vasavaksın o meblaya ulaşmak için

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,314
29,218
113
Ödül olarak artığın parayı borç olarak değişmedin inşallah 😀 verirken borç dedin mi
20 defa para attim 19 defa odul attim onları hiç konu bile atmadım gönlümden geldiği için verdim son para istediğinde 1k borc istedi bende hesapta 400 turk lirası var dedim onu attim son paramı adama attim diğer gunu arazi olup gitti

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,808
38,945
113
Ben 700k vurduğumda yürüyüşüm değişmişti adam haklı beyler dağılın

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,314
29,218
113
Ben 700k vurduğumda yürüyüşüm değişmişti adam haklı beyler dağılın
Dostum bu konuda kime iyilik etsem bana sirt dondu 5 k param varken 2k dagittimmi gözüme gelmezdi ama mert diye adama son paramı dahi attim adam yok olup gitti ben o parayı elde tutabilsem dagitimin alasını yapardım da olmadı kismet

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,808
38,945
113
Dostum bu konuda kime iyilik etsem bana sirt dondu 5 k param varken 2k dagittimmi gözüme gelmezdi ama mert diye adama son paramı dahi attim adam yok olup gitti ben o parayı elde tutabilsem dagitimin alasını yapardım da olmadı kismet
Sağlık olsun dost sanal ortamdan güvenirken 2 kere düşünmek gerek
Burda 2-3 kişiyle alışveriş halindeyiz salih kardeşimle sadece alış halindeyiz puhaha. Vurursak görcez inş üçünüde

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,314
29,218
113
Sağlık olsun dost sanal ortamdan güvenirken 2 kere düşünmek gerek
Burda 2-3 kişiyle alışveriş halindeyiz salih kardeşimle sadece alış halindeyiz puhaha. Vurursak görcez inş üçünüde
Aynen zaten en cok atama güzel jest yapamadığım diye icim içimi yiyor suan dedim bu konunun büyüğü atam kalsin onun için o paraları feda ettim sağlık olsunn