- 22,435
- 23,079
- 113
Tekrarlaminırsa -5k hanene yazarım dostDoğru özür dilerim
Tekrarlaminırsa -5k hanene yazarım dostDoğru özür dilerim
Senin için
Senin boş ithamların 2 oldu birader yarattığın algıya dön bakSen gece beni niye listeye almadın kardeşim adam bana mesaj atmış uyurken seni niye listeye almadı yazmış 🤣
Valla yazmış laSöverim şimdi ama ona öyle bi şey yaptıysa listeyi ilk ona attık ekleyeceğin çıkaracağın var mı dedik
zaten borçları ödeyip tel alcam direk 10 k falan takılırız olmadıSenin için
Metin olduğunu bilmeyen yoktur ismi niye gizliyon ğuahhaahSenin boş ithamların 2 oldu birader yarattığın algıya dön bak
Ben bı kere puahah yazmam iftira atmaSenin boş ithamların 2 oldu birader yarattığın algıya dön bak
Güzel kardeşim adam dun oradaydı nie demedi peki saint maxi nerde diyeValla yazmış la
Bencede öyle yap yoksa senin o parayı sıfırlaman 48 saat sürer biliyorumzaten borçları ödeyip tel alcam direk 10 k falan takılırız olmadı
Aynen ben puhhhaaBencede öyle yap yoksa senin o parayı sıfırlaman 48 saat sürer biliyorum
Seni bilmem ondan eminim 8 yılfır tanırım onuAynen ben puhhhaa
Güzel kardeeim ben Ege'ye dm falan atmadım sahgece de dm atmadım ben dm atmam zaten bu konularda çocuk saat 5 de mesaj atmış onu söyledim uzatılacak bişey değilGüzel kardeşim adam dun oradaydı nie demedi peki saint maxi nerde diye
Demiştim ben puajajSen değilsin zaten senin sikik sokuk yazdığın mesaj senin ödülünü vermemişiz gibi algılanmış dengesizin teki de(metin) adamın ödülünü niye atmıyosun demiş adama bol şans ve won yazmışsınız la sadece sana da öyle bi şey yazdıysa @SaHgEc sende delikanlı değilsin
Mesajı atan random dan belli 😀Güzel kardeeim ben Ege'ye dm falan atmadım sahgece de dm atmadım ben dm atmam zaten bu konularda çocuk saat 5 de mesaj atmış onu söyledim uzatılacak bişey değil
Yıllara aldanma atam ben 20 yıllık dostumu bile anlamıyorum suan insanlar zaman geçtikçe değişkenlik gosterebilirlerSeni bilmem ondan eminim 8 yılfır tanırım onu
48 saat fazla bile akşama erir ondan bir ıphone 15 pro çekcemBencede öyle yap yoksa senin o parayı sıfırlaman 48 saat sürer biliyorum
Kanka sen eledım ıyı demıssın adamda öle dıyınce sordum dengesız felan ayıp amaSen değilsin zaten senin sikik sokuk yazdığın mesaj senin ödülünü vermemişiz gibi algılanmış dengesizin teki de(metin) adamın ödülünü niye atmıyosun demiş adama bol şans ve won yazmışsınız la sadece sana da öyle bi şey yazdıysa @SaHgEc sende delikanlı değilsin
zaten paraları tutsak şuan ev araba almıştıkSeni bilmem ondan eminim 8 yılfır tanırım onu
Eledim, bol şans ve won yazanları almadım bir kişiyi alsam 50 kişiyi almam lazımKanka sen eledım ıyı demıssın adamda öle dıyınce sordum dengesız felan ayıp ama
Art niyetli sormadım dm den sorduk burayada yazmadım ifşa neden ettın beniEledim, bol şans ve won yazanları almadım bir kişiyi alsam 50 kişiyi almam lazım