- 30,278
- 22,253
- 113
Yalapşap demıyorum bosunakanka beni bilen bilir benden almaz 2 kere ödül atcam dedi atmadı![]()
Yalapşap demıyorum bosunakanka beni bilen bilir benden almaz 2 kere ödül atcam dedi atmadı![]()
Bu sıcaktaÇektin mi kardeşim
Hayat kadar acıVe acı gerçekle karşılaştın dost tebrikler
Öyle biri değildi la normalde üzüldüm bak demekki çok para kaybetti son zamandakanka beni bilen bilir benden almaz 2 kere ödül atcam dedi atmadı![]()
Alacak verecek burdan konuşmayın kardeşim 😀Mertttttt en son sana attığım 400 turk liramı geri ver yoksa savcılığa başvuracam
Mevzu para değil la öyle olsa lafı geçmez buradaÖyle biri değildi la normalde üzüldüm bak demekki çok para kaybetti son zamanda
🚗🚙🚘Mertttttt en son sana attığım 400 turk liramı geri ver yoksa savcılığa başvuracam
Heee öyle mi tamam o zaman çok para kaybettiyse doğru yaÖyle biri değildi la normalde üzüldüm bak demekki çok para kaybetti son zamanda
Tebrikler![]()
yok çevrim bitiremedimÇektin mi kardeşim
Buraya yazmakla bıtmez cevır gel 😀yok çevrim bitiremedim
Sen gece beni niye listeye almadın kardeşim adam bana mesaj atmış uyurken seni niye listeye almadı yazmış 🤣Mevzu para değil la öyle olsa lafı geçmez burada
Kdamlfmdmsmmdmd olm 5K satın al geç bitsin çevrim ne uğraşıyon 😅yok çevrim bitiremedim
Doğru özür dilerimAlacak verecek burdan konuşmayın kardeşim 😀
Söverim şimdi ama ona öyle bi şey yaptıysa listeyi ilk ona attık ekleyeceğin çıkaracağın var mı dedikSen gece beni niye listeye almadın kardeşim adam bana mesaj atmış uyurken seni niye listeye almadı yazmış 🤣
Çevir ama gelme buraya sakınyok çevrim bitiremedim
rulet oynamayı seviyorum para varken rahat rahat takılayım dedimKdamlfmdmsmmdmd olm 5K satın al geç bitsin çevrim ne uğraşıyon 😅
niyeÇevir ama gelme buraya sakın
Cevrim bitmez kardeşim hepimiz zaten bunu iyi biliyoruz artikyok çevrim bitiremedim