- 37,661
- 28,694
- 113
Adı gecmesın dıye bıze laf yapıyordun barıstınız mıMerte sor o sana yardımcı olur 149k komisyon karşılığında
Adı gecmesın dıye bıze laf yapıyordun barıstınız mıMerte sor o sana yardımcı olur 149k komisyon karşılığında
50 tertemize çıkarımNe kadar borcun var tebrikler
mantıklıMerte sor o sana yardımcı olur 149k komisyon karşılığında
Benımde 1 k var borcum icraaya düşecek 50 k olur bayramdan sonra50 tertemize çıkarım
Vermez zorlama 😅Benımde 1 k var borcum icraaya düşecek 50 k olur bayramdan sonra
ben 3600 verdi çevrimi yaparım diye sevinirken bir anda max verdiOha uzatma vermeden Max vermiş nasıl bı şanstır la Tebrikler
Anlamadım kankaVermez zorlama 😅
GeçmesinAdı gecmesın dıye bıze laf yapıyordun barıstınız mı
Mert mert mertGeçmesin
Bu oyun uzatmayınca normalde para vermiyor sendeki baya bı şans hakkatenben 3600 verdi çevrimi yaparım diye sevinirken bir anda max verdi
Komik değilsinMert mert mert
ne oldu ne yaptı yineGeçmesin
Bişey yapmadıne oldu ne yaptı yine![]()
E okuyor adam sana tepkime atıyor, çıksın delikanlı gibi şöyle şöyle desin.Geçmesin
1k vaycasıno bşey dıyolar ney oKomik değilsin
Bilmiyorum1k vaycasıno bşey dıyolar ney o
Elmas topluyor marıo gibiE okuyor adam sana tepkime atıyor, çıksın delikanlı gibi şöyle şöyle desin.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmüyor aw valla burada alacak toplarken rezil ediyordu milleti 😅
Önemi yok onun ben işlerimi hallettim zaten kavga kıyamwt kopsadaE okuyor adam sana tepkime atıyor, çıksın delikanlı gibi şöyle şöyle desin.
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmüyor aw valla burada alacak toplarken rezil ediyordu milleti 😅
Burada olum adam diğer sayfada salihe gülücük atmışElmas topluyor marıo gibi
PuajajajaBurada olum adam diğer sayfada salihe gülücük atmış