- 28,421
- 17,328
- 113
Trumpin karısı evi boşaltıyormusEkmeğimizi böldürmeyiz
Trumpin karısı evi boşaltıyormusEkmeğimizi böldürmeyiz
O kupon kazanırsa metin 2K zarar ediyoTrumpin karısı evi boşaltıyormus
Karıyı ben alacam ne zararıO kupon kazanırsa metin 2K zarar ediyo
Öyle bişey olsa karıya instadan mesaj atar bosanmayin diyeO kupon kazanırsa metin 2K zarar ediyo
Bıkerede olunca gelın şu konuya 😅Yok ya anlam veremiyorum 200 ü 1 k yaptık adaxbet attım 1 k kayıba 1 k kayıp veriyor 3 maç 1.40 ana para kayıp kupon yaptım 1.50 den yattım şaka gibi ya ne yapsam olmuyor valla ya
Aq geçen ay gameof dan 2.5 k çekim verdiydim ödendi yaptılar odemediler kaç saat orwya dekont at buraya dekont diye diye 10 saat sonra parayı aldiydimMillet çekim yapıyo 5K beklerken 50K geliyo
Biz 2K çekim yapıyoz 4 taksitte ödüyorlar aw
2.5 k cektın tek yedın yanı not düşülsün @egehandroAq geçen ay gameof dan 2.5 k çekim verdiydim ödendi yaptılar odemediler kaç saat orwya dekont at buraya dekont diye diye 10 saat sonra parayı aldiydim
Nasılsın canım kardeşimMillet çekim yapıyo 5K beklerken 50K geliyo
Biz 2K çekim yapıyoz 4 taksitte ödüyorlar aw
Askerdik la o zaman asker adam para atar mı hic2.5 k cektın tek yedın yanı not düşülsün @egehandro
İyiyim de şimdi çekmedimNasılsın canım kardeşim
Atar niye atmasın madem askerin parası değerli kumar oynamasınAskerdik la o zaman asker adam para atar mı hic
Allah seni bildiği gibi yapsın Kardeşimİyiyim de şimdi çekmedim
Ne tatlı olur bılıyonmu caresız adamın parasını yemek puahahaAskerdik la o zaman asker adam para atar mı hic
Wasil sen misinNe tatlı olur bılıyonmu caresız adamın parasını yemek puahaha
Ben memurum abı 2. Arabayı alıcamWasil sen misin
😅 Kazan artık kardeşim kazan lütfenAllah seni bildiği gibi yapsın Kardeşim
10₺ miNeyse gidelimde betpark günlük odevimizi yapalım