- 22,435
- 23,079
- 113
Biz cebimizden oluyoruz kardeşim vurmayı beklemiyoruzKeşke perfect olsa benimde vurmuşsun beli sponsor olmuşsun çoğu kişiye reis🤣
Biz cebimizden oluyoruz kardeşim vurmayı beklemiyoruzKeşke perfect olsa benimde vurmuşsun beli sponsor olmuşsun çoğu kişiye reis🤣
Baştacısın dostBiz cebimizden oluyoruz kardeşim vurmayı beklemiyoruz
Cok sacma lan kuranın ılk kelımesı oku ama dusununce cehennemlık oluosBu cümle ile cennet varsa bile allah seni cehenneme fastledi geçmiş olsun
Öyle dğşğnmeyle olmuyor kardeşim o işler bu konular yasak forumda ama eyleme dökene kadar hiç bişey günah değilCok sacma lan kuranın ılk kelımesı oku ama dusununce cehennemlık oluos
Açıyom lan tamamAçabilirsin
Aç ege en büyük destekçinim🤣Açıyom lan tamam
Çok yanlış kişiye destek çıktın ilk adımda losesnsjsjsAç ege en büyük destekçinim🤣
Belli olmaz kazanır roll açtırır bize belki🤣Çok yanlış kişiye destek çıktın ilk adımda losesnsjsjs
Bana da sponsor olurmusunBiz cebimizden oluyoruz kardeşim vurmayı beklemiyoruz
Icımı baydın kıral lısede felsefe hocam olsan pıcaklardımÖyle dğşğnmeyle olmuyor kardeşim o işler bu konular yasak forumda ama eyleme dökene kadar hiç bişey günah değil
HaklısınIcımı baydın kıral lısede felsefe hocam olsan pıcaklardım
Ne tesadüf ben deRolle azdım @Fterim1905
Bize sponsor lazımNe tesadüf ben de
Gümbür gümbür geliyordum ama tek sayıdan patladıkYalvarıyorum biri bana da roll açtırsın gol iptalinden yine malafatı kökten omuzladık
Ekmeğimizi böldürmeyizBurasi nezih bir konu önüne gelen rol istiyor yeni gelenler isinize bakin isinize