- 22,435
- 23,079
- 113
Ruhun genç demekki kardeşim shshsBende yeni nesil değilim hocam bende eski nesilim ama atam diyorum puahah
Ruhun genç demekki kardeşim shshsBende yeni nesil değilim hocam bende eski nesilim ama atam diyorum puahah
Bak o olabilir atam terim birseyler dedi yine kafam karıştıRuhun genç demekki kardeşim shshs
@Fterim1905Kardeşim biz niye roll açmıyoruz @Mrlbra
Kardeşim roll açsak da kaybedecex
Roll açmak için benden izin mi istiyorsunuz kardeşim 😄 açabilirsin tamamKardeşim biz niye roll açmıyoruz @Mrlbra
Duaya devam et diğer tarafta cenneti yaşayacaksınGecen gunku google gecmısım bakam bu gece allaha nası yalvarcam yavas yavas cok hızlı sekılde acıkmaya bsladım durdur yarab
Ekli dosyayı görüntüle 789216
Cennet dıe bısı varsa yani cennet bı mekansa butun ıyıler oraya gıdınce kaos cıkmazmı yoksa herkezın kendı cennetı kendı alanımı olur oyle olursada sanal oyun gıbı olur dusunmekten kafayı yıcemDuaya devam et diğer tarafta cenneti yaşayacaksın
Kardeşim roll açsak da kaybedecex
AsSelam aleyküm ✋🏻
Aleyküm selamSelam aleyküm ✋🏻
Bu cümle ile cennet varsa bile allah seni cehenneme fastledi geçmiş olsunCennet dıe bısı varsa yani cennet bı mekansa butun ıyıler oraya gıdınce kaos cıkmazmı yoksa herkezın kendı cennetı kendı alanımı olur oyle olursada sanal oyun gıbı olur dusunmekten kafayı yıcem
AçtııırRoll açmak için benden izin mi istiyorsunuz kardeşim 😄 açabilirsin tamam
PerfectNasıl gidiyor dostlar geceniz
PekiAçtııır
Keşke perfect olsa benimde vurmuşsun beli sponsor olmuşsun çoğu kişiye reis🤣Perfect
AçabilirsinAçtııır