- 36,931
- 37,102
- 113
Vallahi yeter artıkSerum bağladık kardeşim tansiyon iner şimdi puhaja
Suratına bakacak yüzümüz kalmadı kardeşim
Vallahi yeter artıkSerum bağladık kardeşim tansiyon iner şimdi puhaja
Hem sen roll acmıssın çocuk adam bız tedavı olmayalım mıBen uyumuştur atam diye öylesine yazdım uyumamış iste puaha
Bugün 2 de çıktım işten gelince uyumuşum 20.40 ta uyandım 😄Ben uyumuştur atam diye öylesine yazdım uyumamış iste puaha
O kupon tek golden los oldu maalesefHem sen roll acmıssın çocuk adam bız tedavı olmayalım mı
🧐🤔Vallahi yeter artık
Benım kupon geldı ilk adımO kupon tek golden los oldu maalesef
Bugünde usta gece çalışıyor sabah 6.30 gıtcem bugün iyi bayaa 🤔😄Bugün 2 de çıktım işten gelince uyumuşum 20.40 ta uyandım 😄
Kazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdiVallahi yeter artık
Espri o kardeşim 😄Kazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdi
Puahha biz her gün kafamıza göre takılıyoruz zaten saat derdimiz tasamiz yok atamBugünde usta gece çalışıyor sabah 6.30 gıtcem bugün iyi bayaa 🤔😄
Kumar iyidir
Önce dizi snajss
Bizde sabaha kahvaltılık olunca öyle olmuyor shshsshPuahha biz her gün kafamıza göre takılıyoruz zaten saat derdimiz tasamiz yok atam
9 aydır kayıpKazanırsan karşılığını verirsin niye ole düşünüyorsun ki simdi
Valla bende bu ara elimi nere atsam kuruyor gidip bi ufurukcuye gorunme vakti geldi geciyorda9 aydır kayıp
Eskiden maaşı 1 ay çevirirdik son üç aydır üç gün gitmiyor
UsjsjsjdValla bende bu ara elimi nere atsam kuruyor gidip bi ufurukcuye gorunme vakti geldi geciyorda
Senin tarihte başarın yok rol konusunda 2 adim patlar veya 3 adim başaramazsınBenım kupon geldı ilk adım
Başaramazsak asıruha sölerız çay demlerSenin tarihte başarın yok rol konusunda 2 adim patlar veya 3 adim başaramazsın
Atam cyber mi oyniyim ne yapim artik akil ver lütfenUsjsjsjd