- 36,933
- 37,105
- 113
Başkan izin vermıyor 3 kere değiştirmişizTekrar bir @distin ol dost genclesirsin belki bu nick sana yaramadı![]()
Başkan izin vermıyor 3 kere değiştirmişizTekrar bir @distin ol dost genclesirsin belki bu nick sana yaramadı![]()
Orada bile hakkın kalmamışBaşkan izin vermıyor 3 kere değiştirmişiz
Milleti dolandırıp anam hasta para ver diyormuşsun he utanmıyormsunrahmetli oldu 2 hesabı da sanırım
çünkü ben böyle bir düzenbazın bunun ardından utanıp da yazmayacağını sanmıyorum.
Aktiflerle işimiz yok pasif var mıYoo gayet aktif, aksine mesajlar siliniyor şu an konudan.
Yönetime bildirdim yaptırımı bekliyorumAktiflerle işimiz yok pasif var mı
Konu parası ne laakakakajajajsEkli dosyayı görüntüle 789167
@Shellac @Daimon böyle bir loser'ın kirli donlarını konusundayken silmek yerine 2 hesabını da banlasanız içimize su serpilmez mi forum olarak. mafya gibi konu parası diye haraç istiyor, başkası poker konusu açarsa sövüp sayıyor.
Kanka kendi konunuzda kavga edinOğlum anan hasta ise söyle bana ben veririm para kimseden isteme bişey kendi ni bu kadar aşşagılık duruma düşürme
İstiyo pokerde kazanç sağlayanlardan 😅 daha doğrusu ‘konu sahibi olarak dağıtımı ben yapmalıyım’ diyoKonu parası ne laakakakajajajs
Beni alıntılamış adres istedim delikanlıysa verirO diğerine dedi sana değil nssnsns
La milletin anasınu karıştırıp durma sende ergen misinİban at gönderim sana anan hasta ya milletten isteme ben Vericem sana
Kaynanam hasta olur muİban at gönderim sana anan hasta ya milletten isteme ben Vericem sana
Sana yanlışlıkla yazdım o kaşara yazıyordum sende efelenmeOlum bak benim anama laf edecek adam mısın sen yaz bana dm kemiklerini kırmayan Egehan adam diye gezmez bu forumda
#1907gs1xbetrafaresmaKaynanam hasta olur mu
İlgileniyoruz reis çoklu üyelik yasak senin için de geçerli.. 🧐ve az önce bana kurduğu oyunu @Daimon gördü, iki hesap kullanıp birinden anamı karıştırıp iftira atan bu şahsın iki hesabı da banlanmayı bekliyor.
Promo#1907gs1xbetrafaresma
Kaybol bu konuya yazmaSana yanlışlıkla yazdım o kaşara yazıyordum sende efelenme
Kendide çoklu imiş 😄İlgileniyoruz reis çoklu üyelik yasak senin için de geçerli.. 🧐