- 22,435
- 23,079
- 113
O canlı canlı şahit oldu sbsjsjSen cezani çektin atam metine de gönder oda yazsin bi 10 gün kafamiz rahat olsun en azindan
O canlı canlı şahit oldu sbsjsjSen cezani çektin atam metine de gönder oda yazsin bi 10 gün kafamiz rahat olsun en azindan
Ben her gün soruyorum malesef burda da duygu sömürüsüne maruz kalıyorum her yerdeki gibiSen sormazsan -10 olur o
Sımdı öle olduk demı erhannnn laz zıya gıbı düşün o sesı 😅Sen cezani çektin atam metine de gönder oda yazsin bi 10 gün kafamiz rahat olsun en azindan
Valizini topla git atam elini masaya vur artik bole olmazBen her gün soruyorum malesef burda da duygu sömürüsüne maruz kalıyorum her yerdeki gibi
Bıze gelınce gaddar oluyorsunBen her gün soruyorum malesef burda da duygu sömürüsüne maruz kalıyorum her yerdeki gibi
Hayat acımasız benim suçum yok maalesefSımdı öle olduk demı erhannnn laz zıya gıbı düşün o sesı 😅
Ne zaman gaddar oldum lan 1905gs1xbetrafaresmaBıze gelınce gaddar oluyorsun
Senı ben 1 hafta kampa almam lazım salıhım acımasız bırı yapalm senıNe zaman gaddar oldum lan 1905gs1xbetrafaresma
Puhhaha kimden alacakliysa seni üstlerine salsin hemen halledersin o isi benceSenı ben 1 hafta kampa almam lazım salıhım acımasız bırı yapalm senı
Konustuk bunu anlasamadık hesabı bana alacaklar lâ devredıcektı 😅Puhhaha kimden alacakliysa seni üstlerine salsin hemen halledersin o isi bence
Yuzde 20 komisyon alsaydın be kardeşim ne ac gözlü adam çıktın sen puahaKonustuk bunu anlasamadık hesabı bana alacaklar lâ devredıcektı 😅
Bunun verdıklerı vampir çok zorlar insanı 😅Yuzde 20 komisyon alsaydın be kardeşim ne ac gözlü adam çıktın sen puaha
Puahah vampirde olsalar sen dişler alırsın o paralarıBunun verdıklerı vampir çok zorlar insanı 😅
Alsak dün gece senden alırdık kankam puajajsPuahah vampirde olsalar sen dişler alırsın o paraları
Kimse benden alamaz çünkü burda tertemizim ne alacagim var nede vereceğim temiz kalmaya çalışıyoruz senden borc almis olsam anında geri ödemeyi yapardımAlsak dün gece senden alırdık kankam puajajs
TmmKimse benden alamaz çünkü burda tertemizim ne alacagim var nede vereceğim temiz kalmaya çalışıyoruz senden borc almis olsam anında geri ödemeyi yapardım
Puahha ha şöyle
Ahmet sınan 4k mesaj onların zatenMülayim in rol konusu bizim losers msj sayısını geçecek diye çok korkuyorum suan puahha